Korting Een wijnproeverij op locatie

Zomerse wijnproeverij op locatie (2uur) - inlevertijd t/m 31 augustus 2020


Laat een review achter

Er zijn nog 10 over

Van € 17,95 voor

€ 5

Korting: 72%

Kies gewenste aantal:
Aanbieding afrekenen Aanbieding afrekenen

Geef deze aanbieding cadeau

1 keer alsCadeau geven

Korting Een wijnproeverij op locatie

Zomerse wijnproeverij op locatie (2uur) - inlevertijd t/m 31 augustus 2020

Klijndijk 1 persoon

Binnenkort weer een leuk uitje organiseren met familie, vrienden of collega's? Dat kan nu ook bij jou thuis, op de zaak of op een andere gekozen locatie. Met Een wijnproeverij op locatie komen Simone en Maarten naar de door jou gekozen locatie (in Groningen, Friesland, Drenthe of Overijssel).

Met deze aanbieding koop je voor slechts €5,- per persoon een 2 uur durende Zomerse wijnproeverij op locatie. Tijdens de proeverij geniet je van maar liefst 9 wijnen (wit, rosé en rood) en één specialiteit.

Probeer weer eens een andere wijn dan in de supermarkt en leer meer over het maken en de smaken van wijn. Alle wijnen zijn met zorg uitgezocht en niet zomaar in de winkel te koop.

Koop snel je vouchers, want dit is wel een hele mooie kans! De vouchers zijn te gebruiken t/m 31 augustus 2020 en telefonische reserveren verplicht o.v.v. Het Laatste Tafeltje. Je dient voor minimaal 4 en maximaal 8 personen te reserveren.

Voorwaarden

  • Je voucher is in te leveren t/m 31 augustus 2020
  • Je voucher is geldig voor één persoon
  • Reserveren mogelijk voor minimaal 4 en maximaal 8 personen
  • Telefonisch reserveren verplicht via 06-44357755 o.v.v. Het Laatste Tafeltje
  • Mogelijk Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel
  • Deelnemen aan de wijnproeverij is mogelijk vanaf 23 jaar


Een wijnproeverij op locatie Klijndijk

Wijn is al vele jaren de passie Maarten en Simone. Van twee passies hebben zij hun beroep kunnen maken. Zij zijn Een Wijnproeverij Op Locatie begonnen om de echte wijnen als wijnproeverij bij mensen thuis, in een voor hen vertrouwde omgeving, te laten ervaren. Bij elke wijn vertellen ze het een en ander, maar ze beginnen vaak met hoe beoordeel je een wijn. Wat is een goede wijn? Waar moet ik op letten? Is het alleen de smaak of is er meer?

Waar staat Een wijnproeverij op locatie voor?

Tegenwoordig zijn er in de supermarkt, maar ook in sommige slijterijen, wijnen te koop die nog nooit een druif hebben gezien of zijn gemaakt van het afval van de wijnproductie. Dit soort wijnen zul je bij Een wijnproeverij op locatie niet tegenkomen. Een wijnproeverij op locatie hoeft niet alleen een wijnproeverij aan huis te zijn, maar het kan ook op uw vakantieadres, het kan ook een wijnproeverij zakelijk zijn, bijvoorbeeld een wijnproeverij op kantoor, een wijnproeverij bij uw club. Een wijnproeverij kan in Groningen, Friesland, Drenthe of Overijssel gehouden worden.

Korting bij Een wijnproeverij op locatie

Via Het Laatste Tafeltje krijg je nu korting bij Een wijnproeverij op locatie. Je krijgt dezelfde wijnen en ook de beleving van de hele proeverij is precies hetzelfde. Wil jij je kennis over wijnen vergroten of gewoon een leuke activiteit doen met collega's, vrienden of familie? Dan is dit de perfecte kans voor jullie!
Lees meer over Een wijnproeverij op locatie
Een wijnproeverij op locatie Logo

Een wijnproeverij op locatie Klijndijk

Hoofdweg 23
7871 TB
info@eenwijnproeverijoplocatie.nl
www.eenwijnproeverijoplocatie.nl