Afhaaldeal: 40 stuks sushi Digibites

Afhaaldeal: Sushi box met 40 stuks sushi - 2 maanden inlevertijd - check de voorwaarden


9,149 reviews

Er zijn nog 30 over

Van € 40 voor

€ 24

Korting: 40%

Kies gewenste aantal:
Aanbieding afrekenen Aanbieding afrekenen

Geef deze aanbieding cadeau

1 keer alsCadeau geven

Afhaaldeal: 40 stuks sushi Digibites

Afhaaldeal: Sushi box met 40 stuks sushi - 2 maanden inlevertijd - check de voorwaarden

Groningen 1 persoon

Zin in sushi? Dan is deze deal iets voor jou! Bij Digibites haal je al een sushi box af voor maar €24,00. De box bevat 40 stuks sushi.

Let op: je mag sowieso 3 rollen aangeven die je er beslist in wilt hebben. Daarnaast kun je aangeven wat je absoluut niet lust of wil eten. De rest van de box wordt samengesteld door de chefs van Digibites. Geniet thuis op de bank van de heerlijkste sushi!

De voucher is na aankoop 2 maanden geldig. Telefonisch reserveren is verplicht via 050-3053300 o.v.v. Het Laatste Tafeltje.

Voorwaarden

 • De voucher is na aankoop 2 maanden geldig
 • De voucher is alleen geldig voor afhalen
 • Telefonisch reserveren is verplicht via 050-3053300 o.v.v. Het Laatste Tafeltje
 • De box bevat 40 stuks
 • Je kunt 3 rollen aangeven die je sowieso in je box wil
 • Je kunt aangeven wat je niet lust of niet wil eten
 • Het overige deel van de box wordt samengesteld door de chefs

 • Digibites Groningen

  Misschien heb je al eens gehoord van all you can eat restaurant Digibites in Groningen? Sinds 2020 zit er een nieuwe eigenaar op, namelijk de eigenaar van het succesvolle en alom gewaardeerde Yume Deventer. Dat belooft wat! In dit fushion restaurant proef je smaken van over de hele wereld terwijl je je ogen uitkijkt.

  Korting Digibites Groningen

  Bij Digibites vind je gerechten van over de hele wereld. Denk aan de volgende keukens: Thais, Japans, Mexicaans, Hollands en Chinees. Per ronde mag je drie gerechten bestellen via de tablet. Digibites zelf ontdekken? Dat kan nu met een korting via Het Laatste Tafeltje. Koop je vouchers via Het Laatste Tafeltje en maak last minute of op een latere datum gebruik van de aanbieding.

  Een smakelijke avond wordt het zeker. Er wordt namelijk uitsluitend gewerkt met de beste seizoensproducten. De menukaart wisselt geregeld maar er staan altijd minimaal 100 gerechten op! Neem hier alvast een kijkje op de menukaart van Digibites. Naast kwaliteitsgerechten serveert Digibites heerlijke cocktails en hebben ze een lekkere wijnkaart.

  Sushi trein bij Digibites Groningen

  Digibites is het eerste restaurant in Nederland met een sushiband. De trein op deze band brengt automatisch de sushi gerechten naar jouw tafel. Hoe gaaf is dat? Je waant je echt even in Japan, waar dit fenomeen heel normaal is. Het enige dat jij hoeft te doen is bestellen en wachten tot het treintje naar je toe komt. Zorg wel dat je ook ruimte overhoudt voor het uitgebreide toetjesbuffet van Digibites!

  Lees meer over Digibites
  Digibites Logo

  Digibites Groningen

  Gedempte Kattendiep 122
  9711 PV
  Info@restaurantdigibites.nl
  www.restaurantdigibites.nl