25% korting Digibites

25% korting op je rekening bij Digibites


9,149 reviews

Er zijn nog 20 over

€ 2
Kies gewenste aantal:
Aanbieding afrekenen Aanbieding afrekenen

Geef deze aanbieding cadeau

1 keer alsCadeau geven

25% korting Digibites

25% korting op je rekening bij Digibites

Groningen 1 persoon

Ga je vanavond sushi bestellen? Koop dan eerste deze voucher en bestel bij Digibites Groningen.

Na aankoop van deze voucher ontvang je een code ter waarde van 25% korting op je online bestelling bij Digibites. Je kunt bestellen via https://foodtown.nl/digibites/.

Geen addertjes onder het gras, gewoon echt genieten met korting. Dus waar wacht je nog op?!

Voorwaarden

  • De bon is geldig t/m 30 juni 2021
  • Je kunt 1 bon per bestelling gebruiken
  • Bestellen kan via https://foodtown.nl/digibites/
  • Vul je code in tijdens het afrekenen


Digibites Groningen

Misschien heb je al eens gehoord van all you can eat restaurant Digibites in Groningen? Sinds 2020 zit er een nieuwe eigenaar op, namelijk de eigenaar van het succesvolle en alom gewaardeerde Yume Deventer. Dat belooft wat! In dit fushion restaurant proef je smaken van over de hele wereld terwijl je je ogen uitkijkt.

Korting Digibites Groningen

Bij Digibites vind je gerechten van over de hele wereld. Denk aan de volgende keukens: Thais, Japans, Mexicaans, Hollands en Chinees. Per ronde mag je drie gerechten bestellen via de tablet. Digibites zelf ontdekken? Dat kan nu met een korting via Het Laatste Tafeltje. Koop je vouchers via Het Laatste Tafeltje en maak last minute of op een latere datum gebruik van de aanbieding.

Een smakelijke avond wordt het zeker. Er wordt namelijk uitsluitend gewerkt met de beste seizoensproducten. De menukaart wisselt geregeld maar er staan altijd minimaal 100 gerechten op! Neem hier alvast een kijkje op de menukaart van Digibites. Naast kwaliteitsgerechten serveert Digibites heerlijke cocktails en hebben ze een lekkere wijnkaart.

Sushi trein bij Digibites Groningen

Digibites is het eerste restaurant in Nederland met een sushiband. De trein op deze band brengt automatisch de sushi gerechten naar jouw tafel. Hoe gaaf is dat? Je waant je echt even in Japan, waar dit fenomeen heel normaal is. Het enige dat jij hoeft te doen is bestellen en wachten tot het treintje naar je toe komt. Zorg wel dat je ook ruimte overhoudt voor het uitgebreide toetjesbuffet van Digibites!

Lees meer over Digibites
Digibites Logo

Digibites Groningen

Gedempte Kattendiep 122
9711 PV
Info@restaurantdigibites.nl
www.restaurantdigibites.nl