Wat jammer! Deze aanbieding bij Vintage Coffee is voor vandaag al uitverkocht.

Vul hieronder jouw emailadres in en wij sturen jou een mailtje zodra dit product weer beschikbaar is.


Vandaag bij Vintage Coffee

High Wine/Beer

3 wijntjes of speciaal biertjes + borrelplank


8,717 reviews


Er zijn nog 0 over

Van € 41,50 voor

€ 24,95

Korting: 40%

Vandaag bij Vintage Coffee

High Wine/Beer

3 wijntjes of speciaal biertjes + borrelplank

Drachten 2 personen

Zijn jullie echte fijnproevers van bier en/of wijn? Dan heeft Vintage Coffee in Drachten een prachtige aanbieding voor jullie!

Bij deze High Beer/Wine krijgen jullie 3 biertjes of wijntjes per persoon, daarnaast kunnen jullie genieten van een heerlijke Vintage borrelplank! De borrelplank bevat de meest lekkere en uiteenlopende gerechtjes. De heerlijke wijntjes en de speciaalbieren mogen jullie kiezen uit het ruime assortiment van Vintage Coffee.

Koop snel je voucher want er zijn nog maar een paar plekjes beschikbaar!

Deze voucher is geldig bij binnenkomst voor voor 15:30.

Voorwaarden

 • De voucher is geldig voor twee personen
 • De voucher is alleen vandaag geldig
 • Laat je reserveringsgegevens achter bij betaling
 • Let op: de voucher is geldig bij binnenkomst voor 15:30

 • Vintage Coffee Drachten

  Vintage Coffee is een concept store waar lifestyle, kunst, mode, de lekkerste koffie en boterhammen samen komen in het hart van Drachten. Bezoek aan Vintage is een beleving. Geen lullige broodjes, maar echte Hollandse boterhammen met flink beleg. Alles is vers gemaakt.
  Daarnaast verkoopt “Vintage” de meest mooie vintage en industriële meubelen. Alles wat je ziet in Vintage Coffee is te koop. De lamp die brandt en de stoel waar je op zit…

  Korting bij Vintage Coffee in Drachten

  Ben jij in de buurt van Drachten of woon je in Drachten? Dan kun je met korting genieten van diverse aanbiedingen bij Vintage Coffee. De in Drachten gelegen coffeebar biedt meer aan dan alleen koffie. Zo kun je ook genieten van mooie kortingen op aanbiedingen als een high beer, wine of tea. Met wie ga jij gebruik maken van deze korting? Nodig snel je vriend(in), familie of collega's uit en geniet samen van de korting bij Vintage Coffee in Drachten.

  Het Laatste Tafeltje Drachten

  Geniet vandaag nog met van Het Laatste Tafeltje in Drachten. Het Laatste Tafeltje zorgt iedere dag voor mooie kortingen op verschillende plekken in Friesland, zo ook in Drachten. Je kunt via Het Laatste Tafeltje in Drachten genieten van bijvoorbeeld de aanbiedingen van Vintage Coffee! Via Het Laatste Tafeltje ga je in Drachten altijd het meest voordelig uit eten, koop dus snel je vouchers!
  Lees meer over Vintage Coffee
  Vintage Coffee Logo

  Vintage Coffee Drachten

  Zuiderbuurt 14
  9203 CW
  info@vintagecoffee.nl
  www.vintagecoffee.nl