Wat jammer! Deze aanbieding bij Vintage Coffee is voor vandaag al uitverkocht.

Vul hieronder jouw emailadres in en wij sturen jou een mailtje zodra dit product weer beschikbaar is.


Vandaag bij Vintage Coffee

High Tea

Heerlijke high tea voor 1 persoon


8,717 reviews


Er zijn nog 0 over

Van € 16,50 voor

€ 8,95

Korting: 46%

Vandaag bij Vintage Coffee

High Tea

Heerlijke high tea voor 1 persoon

Drachten 1 persoon

Gezellig bijkletsen met vrienden of familie onder het genot van thee en lekkere hapjes? Met deze aanbieding van Het Laatste Tafeltje hoeft dat helemaal niet duur te zijn!

Bij Vintage Coffee kun je vandaag terecht voor een heerlijke high tea waarbij je verwend wordt met de lekkerste zoete en hartige lekkernijen. Dit kun je verwachten:

 • Onbeperkt verschillende soorten thee
 • Diverse soorten gebak
 • Scones met jam en slagroom
 • Sandwiches
 • Afsluitend een warm hapje

 • Bezoek aan Vintage Coffee is een beleving! Ze nemen tijd voor hun gasten en gebruiken kwalitatief hoogstaande producten. Dus twijfel niet en geniet vandaag nog van deze High Tea bij Vintage Coffee voor slechts €8,95!

  Voorwaarden

  • Je voucher is alleen vandaag geldig
  • Je voucher is geldig voor 1 persoon

  inrichting vintage coffee

  Vintage Coffee Drachten

  Vintage Coffee is een concept store waar lifestyle, kunst, mode, de lekkerste koffie en boterhammen samen komen in het hart van Drachten. Bezoek aan Vintage is een beleving. Geen lullige broodjes, maar echte Hollandse boterhammen met flink beleg. Alles is vers gemaakt.
  Daarnaast verkoopt “Vintage” de meest mooie vintage en industriële meubelen. Alles wat je ziet in Vintage Coffee is te koop. De lamp die brandt en de stoel waar je op zit…

  Korting bij Vintage Coffee in Drachten

  Ben jij in de buurt van Drachten of woon je in Drachten? Dan kun je met korting genieten van diverse aanbiedingen bij Vintage Coffee. De in Drachten gelegen coffeebar biedt meer aan dan alleen koffie. Zo kun je ook genieten van mooie kortingen op aanbiedingen als een high beer, wine of tea. Met wie ga jij gebruik maken van deze korting? Nodig snel je vriend(in), familie of collega's uit en geniet samen van de korting bij Vintage Coffee in Drachten.

  Het Laatste Tafeltje Drachten

  Geniet vandaag nog met van Het Laatste Tafeltje in Drachten. Het Laatste Tafeltje zorgt iedere dag voor mooie kortingen op verschillende plekken in Friesland, zo ook in Drachten. Je kunt via Het Laatste Tafeltje in Drachten genieten van bijvoorbeeld de aanbiedingen van Vintage Coffee! Via Het Laatste Tafeltje ga je in Drachten altijd het meest voordelig uit eten, koop dus snel je vouchers!
  Lees meer over Vintage Coffee
  Vintage Coffee Logo

  Vintage Coffee Drachten

  Zuiderbuurt 14
  9203 CW
  info@vintagecoffee.nl
  www.vintagecoffee.nl