Wat jammer! Deze aanbieding bij Eetcafé Het Leven is voor vandaag al uitverkocht.

Vul hieronder jouw emailadres in en wij sturen jou een mailtje zodra dit product weer beschikbaar is.


Vandaag bij Eetcafé Het Leven

Chef’s Table

3-gangenverrassingsdiner


6,86 reviews


Er zijn nog 0 over

Van € 35 voor

€ 25

Korting: 29%

Vandaag bij Eetcafé Het Leven

Chef’s Table

3-gangenverrassingsdiner

Leeuwarden 1 persoon

Ben jij in Leeuwarden en heb je geen zin om te koken? Pak nu je kans en geniet vanavond nog van een Chef's Table bij Eetcafé Het Leven. In Het Leven hangt een gezellige en ongedwongen sfeer, waardoor je je al snel op je gemak voelt.

Met een proeverij vooraf, een keuze uit een vis, vlees of vegetarisch als hoofdgerecht en een proeverij als nagerecht, wordt je nooit teleurgesteld en is er altijd voor ieder wat wils. Wat je precies krijgt blijft dus nog even een verassing, maar dat het een smakelijke avond wordt, staat vast!

Pak dus vanavond je kans en koop snel je voucher voor Eetcafé Het Leven.

Voorwaarden

 • De voucher is alleen vandaag geldig
 • De voucher is geldig voor één persoon
 • Laat je reserveringsgegevens achter bij betaling

 • Eetcafé Het Leven Leeuwarden

  Eetcafé Het Leven voelt als thuiskomen. Het is al bijna 30 jaar een begrip in Leeuwarden, als het gaat om eten en gezelligheid. Eetcafé Het Leven onderscheidt zich door de gezellige, ongedwongen sfeer, die mede bepaald wordt door de vlotte en informele bediening. In de keuken staat een sterk team dat elke avond de heerlijkste gerechten voor je klaar maakt.

  Kwaliteit Eetcafé Het Leven

  Het in Leeuwarden gelegen Eetcafé Het Leven is sinds mei 2017 in handen van eigenaar René van Dijk. Samen met zijn levendige (hoe kan het ook anders) team zorgen zij iedere avond voor heerlijke gerechten en een geweldige sfeer in het restaurant. Het team kent zijn klassiekers en is goed op de hoogte van de smaken en goede combinaties. Ze kunnen je uitgebreid informeren over de over de aanraders. Verder zijn ze altijd in voor een vlot praatje. Ook voor groepen is ruimte in Eetcafé Het Leven!

  Bereikbaarheid Eetcafé Het Leven Leeuwarden

  Het Leven ligt in de gezellige binnenstad van Leeuwarden en is zeer goed bereikbaar met auto en het openbaar vervoer, slechts 2 minuten lopen vanaf de dichtstbijzijnde bushalte en 10 minuten vanaf het station. Verder zijn er diverse parkeergarages in de omgeving en kun je eventueel voor de deur parkeren, let wel op de parkeermeter die je dan moet aanvullen! Met de fiets of te voet zijn ze natuurlijk ook goed te bereiken!

  Het Laatste Tafeltje Leeuwarden

  Ook in Leeuwarden wordt Het Laatste Tafeltje steeds populairder. Zo kun je al bij verschillende restaurants heerlijk uiteten gaan in Leeuwarden. Ook bij Eetcafé Het Leven kun je genieten van een heerlijke chef's table! Laat je dus vanavond nog verrassen en koop snel je voucher via deze aanbiedingspagina. Wacht niet te lang want er zijn maar een beperkt aantal vouchers beschikbaar!
  Lees meer over Eetcafé Het Leven
  Eetcafé Het Leven Logo

  Eetcafé Het Leven Leeuwarden

  Druifstreek 57-59
  8911 LH
  info@eetcafehetleven.nl
  www.eetcafehetleven.nl