Wat jammer! Deze aanbieding bij De Sultan is voor vandaag al uitverkocht.

Vul hieronder jouw emailadres in en wij sturen jou een mailtje zodra dit product weer beschikbaar is.


Vandaag bij De Sultan

€20,- korting

Betaal €40,- en krijgt een dinerbon (geldig op de gehele kaart + drankjes) voor €60,-


9,229 reviews


Er zijn nog 0 over

Van € 60 voor

€ 40

Korting: 33%

Vandaag bij De Sultan

€20,- korting

Betaal €40,- en krijgt een dinerbon (geldig op de gehele kaart + drankjes) voor €60,-

Heerenveen 2 personen

Heerlijk uit eten voor een zacht prijsje, dat kan vanavond bij De Sultan. Kies gerust wat je wil, je hebt namelijk 60 euro te besteden, maar betaalt slechts 40 euro! Een hele mooie manier om kennis te maken met de Mediterraanse en Midden-Oosterse keuken en cultuur. Je wordt hier namelijk bediend zoals het een echte Sultan betaamd. Je mag alles kiezen van de kaart. Je vindt de menukaart hier. Geen addertjes onder het gras, gewoon echt genieten met een flinke korting. Dus waar wacht je nog op?!

Voorwaarden

  • De voucher heeft een waarde van €60,00
  • De bon is alleen vandaag geldig
  • De bon is alleen te gebruiken bij een bestelling van minimaal €60,00
  • Je krijgt geen geld terug op de tegoedbon
  • Maximaal 1 bon per persoon
  • De tegoedbon(nen) wordt in mindering gebracht op de totale rekening


De Sultan Heerenveen

Restaurant De Sultan Heerenveen

Bij De Sultan proef je de Mediterraanse en Midden-Oosterse sfeer en cultuur. Geniet bijvoorbeeld van de overheerlijke grillgerechten. Het grootste deel van de gerechten wordt bereid in een Ocakbasi. Dit is een authentieke Turkse houtskool barbecue die alle gerechten een heerlijke smaak geeft. De Sultan heeft elk seizoen een andere menukaart. Wanneer je te gast bent bij De Sultan word je zo bediend zoals alleen een Sultan en zijn geliefden werden bediend.

Tapas in Heerenveen

Ben je op zoek naar tapas in Heerenveen? Bij De Sultan worden heerlijke Midden-Oosterse tapas geserveerd. Tapas zoals je gewend bent in kleine porties maar dan met hele nieuwe smaken. Er gaat een keuken voor je open! Via Het Laatste Tafeltje betaal je nu slechts €19,95 om onbeperkt te genieten van deze tapas in Heerenveen. Proef van alles en betaal een zacht prijsje.

Het Laatste Tafeltje Friesland

Niet alleen bij De Sultan in Heerenveen kun je met korting eten. Het Laatste Tafeltje heeft in Friesland nog veel meer goede aanbiedingen. Het enige dat jij hoeft te doen is goed gezelschap zoeken, de aanbieding afrekenen en aanschuiven. Op die manier leer je nieuwe restaurants kennen tegen een voordelige prijs. Nieuwsgierig? Bekijk dan een ander restaurant in Friesland.
Lees meer over De Sultan
De Sultan Logo

De Sultan Heerenveen

Breedpad 3
8442 AA
desultanheerenveen@hotmail.com
www.desultanheerenveen.nl