Vandaag bij Lunchroom de Pionier

Royal Lunch

Soep + luxe belegd broodje of uitsmijter naar keuze


6,63 reviews

Ik wil graag gebruik maken van deze aanbieding op:
Er zijn nog 6 over

Van € 12 voor

€ 7,50

Korting: 38%

Kies gewenste aantal:
Aanbieding afrekenen Aanbieding afrekenen

Geef deze aanbieding cadeau

1 keer alsCadeau geven

Vandaag bij Lunchroom de Pionier

Royal Lunch

Soep + luxe belegd broodje of uitsmijter naar keuze

Dronten 1 persoon

Nog geen plannen voor de lunch vandaag? Dan is dit je kans! Vandaag lunch je bij Lunchroom de Pionier met maar liefst 37,5% korting! Je krijgt: huisgemaakte soep naar keuze + een royaal belegd ovenvers broodje of uitsmijter naar keuze.

Je vindt Lunchroom de Pionier in het centrum van Dronten in de overdekte passage. Met specialiteiten van verschillende soorten koffie en thee en diverse kranten en tijdschriften kan iedereen bij de Pionier gezellig komen lunchen tijdens het winkelen.

Gun jezelf vandaag nog die gezellige lunch via Het Laatste Tafeltje en bestel nu de voucher!

Voorwaarden

 • De voucher is geldig voor een persoon
 • De voucher is alleen vandaag geldig
 • Laat je reserveringsgegevens achter bij betaling

 • Lunchroom de Pionier Dronten

  In het centrum van Dronten vindt je Lunchroom de Pionier in de overdekte passage. Dagelijks kun je daar terecht voor een gezellig kopje koffie met gebak of een heerlijk belegd broodje. Met specialiteiten van verschillende soorten koffie en thee en diverse kranten en tijdschriften kan iedereen bij de Pionier gezellig komen lunchen tijdens het winkelen.

  Lunchroom De Pionier is al sinds 2010 de woonkamer van Dronten, waar ze ovenverse broodjes en huisgemaakte soep, salades, uitsmijters, omeletten, warme maaltijden en diverse snacks serveren. Ook zijn er diverse frietschotels. Kwaliteit staat voorop. De lunches worden dan ook met zorg voor de klant bereid met verse ingrediënten.

  Naast de lunch kun je bij De Pionier ook terecht voor High Tea en ontbijt of voor koffie om mee te nemen. Ook voor feesten & partijen ben je bij De Pionier aan De Redepassage 18 aan het juiste adres.
  Lees meer over Lunchroom de Pionier
  Lunchroom de Pionier Logo

  Lunchroom de Pionier Dronten

  De Redepassage 18
  8254KD
  www.lunchroomdepionier.nl