Over Ons

Dit is Het Laatste Tafeltje

Het Laatste Tafeltje is hét platform voor je horeca uitjes! Ideaal als je opzoek bent naar leuke horecadeals en exclusieve arrangementen maar zéker ook handig bij het plaatsen van een reservering en het organiseren van groepsuitjes of evenementen. Begin daarom je horeca zoektocht bij Het Laatste Tafeltje!

Hoe werkt Het Laatste Tafeltje?

Deals
Op Het Laatste Tafeltje staan de leukste horecadeals bij jou in buurt. Geniet bijvoorbeeld met korting van een uitgebreid 3-gangen diner, heerlijke lunch of gezellige high tea.

Reservering
Het Laatste Tafeltje geeft een uitgebreid overzicht van alle beschikbare restaurants in je regio. Hierin staan ook restaurants die (op dat moment) geen deals hebben of tegen een aanbetaling een extraatje aanbieden (Reservering Plus). Zoek gericht, vergelijk en maak na je keuze direct een reservering via Het Laatste Tafeltje.

Exclusieve arrangementen
Vind op Het Laatste Tafeltje exclusieve arrangementen die je nergens anders zult tegenkomen. Beleef hierdoor een unieke avond om niet snel te vergeten.

Groepsuitjes
Gebruik Het Laatste Tafeltje om gemakkelijk een groepsuitje te organiseren. Bekijk samen het aanbod van voordelige groepsarrangementen en dien een aanvraag in bij jullie favoriet.

Zaalverhuur
Op zoek naar een zaal voor een bepaald evenement? Geen probleem! Onder het blokje zaalverhuur staat een overzicht van zalen in jou regio. Maak snel en gemakkelijk een reservering voor de zaal die voldoet aan je eisen.

Hotels
Niet alleen voor heerlijk eten en drinken kijk je op Het Laatste Tafeltje. Ook kan je bijzondere plekken in Nederland bezoeken en genieten van uitgebreide hotelarrangementen.

Nog meer voordelen

Het Laatste Tafeltje heeft naast aantrekkelijke deals nog veel meer voordelen voor jou. Let op: Een creditcode en de daarbij behorende credits zijn na uitgifte 1 jaar geldig. Ook zijn we geïnteresseerd in een samenwerking met jouw vereniging of sportclub.

Hieronder hebben we alles voor je op een rijtje gezet. Voor meer informatie kun je klikken op de gele knop onder het item.