Dit is Het Laatste Tafeltje

Op Het Laatste Tafeltje vind je dagelijks last minute aanbiedingen bij de beste restaurants. Je geniet dezelfde avond nog van jouw aanbieding naar keuze!


Dezelfde service, de hoogste kortingen
Naast een uniek platform voor last minute aanbiedingen, is Het Laatste Tafeltje ook een plek waar je maximaal kan profiteren van hoge kortingen zonder dat je inlevert op kwaliteit of service. Het aanbod bestaat altijd uit leuke deals, zoals stevige kortingen op een driegangenmenu, een wijnarrangement of een voordelige lunch. Dus kijk, voordat je reserveert, altijd eerst op Het Laatste Tafeltje.

Win, win situatie
Hoe komen de aanbiedingen op Het Laatste Tafeltje tot stand? Heel simpel. Restaurants bieden tafeltjes met korting omdat er een tafeltje is vrijgekomen vanwege een annulering, of om de niet gereserveerde tafeltjes op dezelfde dag nog te vullen. Daarnaast is Het Laatste Tafeltje voor veel restaurants ook een heel goed promotiekanaal. Een restaurant kan in ruil voor een mooie deal en een aantal tafeltjes, gebruik maken van de exposure die Het Laatste Tafeltje biedt. Je kan dus bij Het Laatste Tafeltje altijd genieten van echt voordeel waar je de restaurants oprecht blij mee maakt. Hoe leuk is dat?!

Blijf op de hoogte
Elke dag weer, ben je slechts een muisklik verwijderd van ‘het laatste tafeltje’ in de beste restaurants! Hoe zorg je ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de beste aanbiedingen? Heel eenvoudig! Schrijf je in voor de nieuwsbrief, volg ons op Facebook en Twitter én blijf de website goed in de gaten houden! De beste dinerdeals ook altijd op zak? Download de app van Het Laatste Tafeltje voor Android of voor iOS.

Kom bij ons werken

Het Laatste Tafeltje groeit! Daarom zijn wij regelmatig op zoek naar nieuw talent om ons team te komen versterken. Op dit moment zijn wij op zoek naar een:

Stagiair(e) marketing/communicatie

Veelgestelde vragen

Hoe werkt Het Laatste Tafeltje?

Dagelijks komen er per provincie nieuwe last minute dinerdeals beschikbaar. Het aanbod is altijd beschikbaar in een beperkte hoeveelheid. Zorg dus dat je snel bent! In het aanbiedingen-overzicht wordt duidelijk wat de inhoud en de prijs van de aanbieding is. Klik op de aanbieding voor meer informatie, of om tot aankoop over te gaan. Na de aankoop krijg je een couponcode toegestuurd die recht geeft op het diner of de lunch die is aangekocht.

Hoe kan ik een aanbieding kopen?

Op de productdetail-pagina is het mogelijk om op ‘aanbieding afrekenen’ te klikken. Vervolgens kun je de reserveringssgegevens invullen en overgaan tot betalen. Het Laatste Tafeltje biedt de volgende betaalmethodes aan: iDeal, PayPal en Creditcard.

Ik heb gereserveerd en betaald. Wat nu?

Nadat er is betaald, krijg je een mailtje met in de bijlage een coupon met een code en een volgnummer. Deze coupon geeft recht op het diner of de lunch die je hebt gekocht. Laat deze coupon bij binnenkomst in het restaurant zien aan de medewerker. De bijlage uitgeprint meenemen is niet nodig als je deze op je smartphone kan laten zien. Coupon kwijt? Geen probleem! Heb je een profiel op Het Laatste Tafeltje, dan kan je deze onder ‘bestelhistorie’ altijd terugvinden en downloaden.

Nog meer vragen? Check hier onze uitgebreide FAQ.

Je kan ook ons bereiken per e-mail