Over Ons

Altijd met korting uit eten

Het Laatste Tafeltje is dé plek waar je moet zoeken naar leuke kortingen bij verschillende soorten restaurants bij jou in de buurt. Het aanbod wisselt dagelijks en wordt steeds aangevuld. Kijk dus voordat je uit eten gaat altijd eerst op Het Laatste Tafeltje!

Hoe werkt Het Laatste Tafeltje?

We hebben aanbiedingen op last minute basis en met een lange looptijd. Het aanbod voor de last minute deals is altijd in beperkte hoeveelheid beschikbaar. Heb je interesse in een aanbieding? Klik op de aanbieding voor meer informatie, of om tot aankoop over te gaan.

Nadat je hebt betaald, krijg je een mailtje met in de bijlage een coupon. Laat deze coupon bij binnenkomst in het restaurant op je smartphone of geprint zien aan de medewerker. Bij een last minute aanbieding wordt het restaurant automatisch op de hoogte gebracht van jouw reservering. Bij de langlopende deals maak je zelf een reservering door te bellen met het restaurant.

Nog meer voordelen

Het Laatste Tafeltje heeft naast aantrekkelijke deals nog veel meer voordelen voor jou. Zo hebben we bijvoorbeeld een loyaliteitsprogramma waarmee je credits kan verdienen! Let op: Een creditcode en de daarbij behorende credits zijn na uitgifte 1 jaar geldig. Ook zijn we geïnteresseerd in een samenwerking met jouw vereniging of sportclub.

Hieronder hebben we alles voor je op een rijtje gezet. Voor meer informatie kun je klikken op de gele knop onder het item.