Zondag lunchen met… DOT

zondag, 3 januari

In Groningen kun je op veel verschillende plekken heerlijk lunchen, jouw luie zondag is dé perfecte dag om kennis te maken met deze verschillende restaurants en lunchzaken. Vandaag maken we kennis met: DOT in Groningen.

DOT in Groningen

Vlakbij het zomerse stadsstrand van Groningen vind je het restaurant en bioscoop DOT in Groningen. Je kon hier voor de coronacrisis genieten van heerlijke gerechten, 360 graden films en lekkere drankjes. Helaas heeft ook DOT haar deuren moeten sluiten, maar ook DOT doet er alles aan om positief te blijven. Zo kun je er op verschillende momenten van de dag heerlijke gerechten bestellen die je vervolgens zelf op kunt halen. Ook verschillende lunches zijn af te halen op zondag.

Bij DOT kun je elke zondag genieten van verschillende lunchgerechten. Op zondag kun je vanaf 11.00 terecht voor een fijne en lekkere lunch. Bekijk hier de gehele menukaart van DOT en kies alvast jouw favoriete lunch!

Schuif jij aan voor de gerechten van DOT of ga je toch voor een ander restaurant in Groningen? Bekijk het aanbod op Het Laatste Tafeltje.

Adres: Vrydemalaan 2