Zondag dineren bij… Restaurant Bla Bla

zondag, 10 januari

In Groningen kun je op veel verschillende plekken heerlijk dineren, jouw luie avondzondag is hét perfect moment om kennis te maken met deze verschillende restaurants in Groningen. Vandaag maken we kennis met: Restaurant Bla Bla in Groningen.

Restaurant Bla Bla in Groningen

Vlak buiten het centrum van Groningen vind je Restaurant Bla Bla. Hier kun je van dinsdag tot en met zondag genieten van heerlijke diners. Ga bijvoorbeeld voor de paddenstoelenloempia’s als voorgerecht, mezze of mezze small als hoofdgerecht en maak je diner compleet met een dadeltaartje. Alle gerechten zijn gemaakt met vegetarische en biologische producten en zijn met zorg bij elkaar gezocht.

Bij Restaurant Bla Bla kun je elke zondag genieten van een heerlijk diner, vanaf 16.30 kun je er terecht voor de heerlijke vegetarische gerechten. Bekijk hier de gehele menukaart van Restaurant Bla Bla en kies alvast jouw favoriete diner uit!

Haal jij binnenkort je diner af bij Restaurant Bla Bla? Of ga je toch voor een ander restaurant in Groningen? Bekijk het aanbod op Het Laatste Tafeltje.

Adres: Nieuwe Boteringestraat 9

🍂Helaas even niet in het restaurant maar u kunt wel heerlijk thuis uit eten en genieten van onze Mezzegerechten of een nasi Rames!🍂

🍀Take away/ delivery 050 3132088 of via Fooddrop!☘️

Geplaatst door Bla Bla Groningen op Woensdag 14 oktober 2020