WILD Festival terug in Groningen

dinsdag, 2 november

Er zijn veel mensen die houden van een biertje, wijntje of een andere alcoholische versnapering. Maar er is ook een grote groep die net iets meer liefde heeft voor bijzondere bieren, wijnen of ciders. Deze liefhebbers willen er alles over weten en zijn nieuwsgierig naar alle verschillende soorten en smaken die gemaakt worden. Ben jij dit? Dan is er een grote kans dat jij richting het einde van deze maand een leuk en bijzonder festival op de hebt agenda staan!

WILD festival Groningen

Na twee succesvolle festivals wordt de derde editie van het WILD Festival weer georganiseerd bij EM2 in Groningen. Op 19 en 20 november is het mogelijk om op één of natuurlijk beide dagen in de middag (14.00 – 18.00) of ‘s avonds (19.00 – 23.00) te genieten van een speciale ervaring. Er zullen namelijk unieke (wild vergiste) bieren, natuurlijke wijnen en ciders worden geschonken. Wild vergiste bieren zijn bieren waaraan geen extra gisten of andere chemische bestandsdelen zijn toegevoegd. De beste brouwerijen van Europa staan in de line-up om met trots hun exclusieve bieren te presenteren en te laten proeven.

Bijpassende gerechten
Wat is een drankje zonder hapje? Dat is een beetje als een maaltijd zonder toetje. Vandaar dat organisatoren Klaas-Jan Geertsema van Bierselect en Peter Torenbosch van Boilermaker ook zullen zorgen voor heerlijk en bijpassend eten. Het eten zal net als de dranken passen in het centrale thema: ‘wild spontaneous fermentation’. Onder andere de keukenbrigades van De Wilde Slager en Wilde Wad Oesters zullen je die dag gerechtjes serveren. Kortom: de bezoekers/liefhebbers van het festival zullen niets te kort komen!

Win gratis kaarten via Het Laatste Tafeltje
Via de Facebookpagina van Het Laatste Tafeltje kan jij twee kaarten winnen voor het WILD Festival (t.w.v. €30,00) inclusief proefglazen! Om kans te maken tag je onder de Facebookpost de persoon waarmee je naar dit festival wilt gaan. De winnaar wordt vrijdag 12 november bekend gemaakt en krijgt een persoonlijk bericht. Misschien sta jij wel op de gastenlijst op een dag(deel) naar keuze!

Koop je ticket(s)

Toch liever wat eten bij een restaurant in Groningen? Uiteraard kan dat ook. Bekijk snel de aanbiedingen die vandaag nog beschikbaar zijn!