Weer online: Zondag Noorderplantsoen in Groningen

donderdag, 18 november

Een zondag en het Noorderplantsoen, dat zijn een dag en een plek in Groningen die kunnen zorgen voor een perfecte combinatie. In de zomer lekker op het gras liggen of een frisse wandeling maken in de winter, het zijn heerlijke afsluiters van je week. In beide gevallen kan je in hartje Noorderplantsoen neerploffen bij paviljoen Zondag waar je zorgeloos verder kunt genieten. Fantastisch nieuws, want Zondag is weer terug te vinden op Het Laatste Tafeltje!

Zondag Noorderplantsoen in Groningen

In het historische plantsoen van Groningen, dat vroeger het Noorderpark werd genoemd, heeft Zondag een prachtige plek weten te bemachtigen. Al in de 19e eeuw werd het gedeelte met de vijver aangelegd dat vervolgens in 1912 weer verder werd versierd met de natuurstenen trappen en grote siervazen. Zo, klaar met de korte geschiedenisles en terug naar nu, waar je bij Zondag de gehele dag welkom bent voor ontbijt, lunch, diner én een borreltje.

Dineren bij Zondag Noorderplantsoen in Groningen

De ruime menukaart van Zondag
De menukaart van Zondag bevat allerlei heerlijkheden, waardoor elk moment van de dag een geschikt moment kan zijn om eens even langs te komen. Wentelteefjes van suikerbrood, de brakke sandwich, ribeye steak en pompoenrisotto zijn slechts een kleine greep uit je keuze mogelijkheden. Ook kan je rustig je tijd nemen voor het bestellen van een lekker drankje. Biertjes en ciders op fles, vier bieren op de tap, (alcoholvrije) winterdranken, rosé, prosecco en uiteraard rode en witte wijnen worden allemaal geserveerd.

Korting via Het Laatste Tafeltje
Ja ja, met de terugkeer van Zondag op Het Laatste Tafeltje mag je weer extra voordelig genieten van een heerlijk diner. Keuzestress van de ruime menukaart zal je niet ervaren want de keukenbrigade zal een 3-gangen verrassingsdiner voor je bereiden. Je hoeft je totaal geen zorgen te maken. De chefs weten wat lekker eten is en er wordt rekening gehouden met eventuele allergieën of wensen. Laat je daarnaast adviseren over bijpassende dranken en je avond is compleet! Koop snel je vouchers voor slechts €22,- (39% korting) en reserveer je tafeltje.
Koop je voucher(s)

Wil je liever bij een andere restaurant in Groningen eten? Bekijk het overzicht van de aanbiedingen van vandaag, morgen of overmorgen en kies een restaurant dat goed bij jou past!