Weer online: ’t Zwarte Schaap

dinsdag, 9 november

Eetcafé ’t Zwarte Schaap kan gerust een horecabegrip genoemd worden in Stad (en wellicht ommeland). Vanaf de Grote Markt wandel je zo de Poelebrug over naar één van de mooiste plekjes aan de Groningse grachten. Sinds een korte tijd is ’t Zwarte Schaap weer terug op Het Laatste Tafeltje. Zo kan je weer extra voordelig genieten van alles wat ’t Zwarte Schaap te bieden heeft!

Eetcafé ’t Zwarte Schaap in Groningen

Eetcafé ’t Zwarte Schaap heeft alle kenmerken waaraan een eetcafé moet voldoen mét een eigenzinnige chef in de keuken. Dit geeft een interessante twist aan de menukaart. Deze is namelijk samengesteld met de eetcafé klassiekers maar ook culinaire hoogstandjes. Van romige Groningse mosterdsoep tot escargot (wijngaardslakken) en van spareribs tot eendenborst. Zoals je ziet, worden ieders smaakpupillen getriggerd door de ruime variatie op de kaart.

Perfecte combinaties tussen eten en drinken
De gastvrije bediening doet er alles aan om je een zorgeloze avond te geven. Bij een avondje uit is niet alleen heerlijk eten belangrijk, ook een bijpassend biertje of glaasje wijn kan een grote toevoeging zijn. Gelukkig heeft de bediening uitgebreide kennis om je advies te kunnen geven over de juiste combinaties tussen gerechten en dranken. Houd je van bier? Bestel dan één van de zeven koude bieren van de tap of maak een keuze uit tal van speciaal biertjes.

Korting met Het Laatste Tafeltje
Via Het Laatste Tafeltje kan je weer een tafeltje reserveren voor een heerlijk 3-gangen verrassingsdiner. Of je nou kiest voor vlees, vis of vegetarisch elke keuze is een goede! Jullie sluiten vervolgens af met een smeuïge chocolademousse met crème de cassis en zwarte bessen. Voor slechts €21,50 (37% korting) geniet jij van een heerlijke avond bij ’t Zwarte Schaap in Groningen.
Koop je voucher(s)

Wil je liever bij een andere restaurant in Groningen eten? Bekijk het overzicht van de aanbiedingen van vandaag, morgen of overmorgen en kies een restaurant dat goed bij jou past!