Weer online: Herberg Restaurant Molenrij

donderdag, 14 oktober

Herberg Restaurant Molenrij is een periode offline geweest op Het Laatste Tafeltje maar it’s back! En daar zullen veel mensen blij van worden. In het verleden heeft Herberg Restaurant Molenrij namelijk een prijs mogen ontvangen: één van de best beoordeelde restaurants op Het Laatste Tafeltje. Met een dik verdiende 9,2 was het destijds wel duidelijk dat gasten zeer tevreden waren. Vanaf nu is het weer mogelijk om met een leuke korting te dineren en (opnieuw) de proef op de som te nemen.

Van Restaurant Veldzicht naar Herberg Restaurant Molenrij
In 2019 waren Stefan en Simone Kollumer toe aan een nieuwe uitdaging nadat zij vanaf 2014 met veel liefde, plezier én succes Restaurant Veldzicht in Oosterwijtwerd geëxploiteerd hebben. Zoals de naam van hun ‘nieuwe’ zaak in Molenrij doet verklappen, zijn gasten naast lunch en diner ook welkom om te blijven slapen in één van de drie kamers van de Herberg.

Eerlijke producten uit de streek
Herberg Restaurant Molenrij hecht veel waarde aan verse, regionale en veelal biologische producten.
Dit is zeker te merken als je kijkt naar de oorsprong van de producten. Zo wordt er bijvoorbeeld kaas gehaald uit Klein Wetsinge en Broek, verse vis van ’t Ailand in Lauwersoog en karakteristieke bieren van Het Zotte Kalf uit Winsum. Met de prachtige producten bereidt Stefan twee fantastische menu’s: een Herberg menu en een Culinair menu. Beide zijn te bestellen in 3- tot 6-gangen, samengesteld met bijzondere gerechten en worden elke 6 weken vernieuwd.

Korting met Het Laatste Tafeltje
Via Het Laatste Tafeltje zijn er nu weer twee fijne deals beschikbaar. Ga bijvoorbeeld genieten van een 3-gangen Herberg menu en profiteer direct van 32% korting waardoor je slechts 24,99 euro per persoon afrekent. Óf kies een culinair en uitgebreid 5-gangendiner voor 36,00 euro per persoon (35% korting). Welke deal je ook kiest, Herberg Restaurant Molenrij zal je gastvrij ontvangen en zorgen voor een heerlijk avondje uit!

Benieuwd naar de deals en gelijk je vouchers aanschaffen? Klik dan op onderstaande knop.

Bekijk beschikbare deals

Review van Jannet (10,0): ‘’Wat een verrassing was dit, echt alles overheerlijk! Komen zeker terug.’’

Liever ergens anders eten in Groningen? Bekijken dan andere aanbiedingen bij restaurants in Groningen!