Volgende week: Horeca Xperience in Groningen!

vrijdag, 28 oktober

Na het weekend is het weer zover: Horeca Xperience in Groningen! Op maandag 31 oktober kun je in de Martinikerk genieten van de nieuwste drankjes en hippe gerechtjes. Dat niet alleen, want er wordt ook gestreden om de titel van ‘Beste kok van Noord-Nederland’ én de regionale voorronde van de tapwedstrijden Noord-Nederland is te aanschouwen!

Horeca Xperience in Groningen

Horeca Xperience in Groningen is aanstaande maandag te bezoeken tussen 15:00 tot 23:00 uur en belooft een dag vol horecabeleving te worden. Er worden dus onder andere kook- en tapwedstrijden gehouden, maar ook presentaties en demo’s gegeven. Daarnaast kan er uiteraard geproefd worden en is het voor horecaprofessionals een uitgelezen kans om eens flink te netwerken.

Horeca Xperience - Het Laatste Tafeltje

Klaar Af Kook
Dé kookwedstrijd van het Noorden, Klaar Af Kook, vindt plaats tijdens de Horeca Xperience! Tijdens deze spannende wedstrijd nemen vier koks het in rondes van 30 minuten tegen elkaar op onder het toeziend oog van een vakjury. De inhoud van de doos met ingrediënten waar ze mee moeten koken wordt een week van tevoren bekendgemaakt. De jury beslist vervolgens welke vier koks doorgaan naar de finale. Tijdens deze finale weten de koks niet welke ingrediënten ze mogen gebruiken. De uiteindelijke winnaar van Klaar Af Kook mag zich een jaar lang ‘Beste kok van Noord Nederland’ 2022/2023 noemen.

Tapwedstrijden
Ook vindt tijdens de Horeca Xperience 2022 de regionale voorronde van de tapwedstrijden Noord-Nederland plaats. Met een team kun je je skills laten zien aan een vakjury en het publiek. De finalisten gaan door naar landelijke finale op de Horecava.

Tickets
Tickets voor de Horeca Xperience 2022 zijn €25 per persoon. Entree is gratis voor kinderen tot 12 jaar. Klik hier om tickets te bestellen voor de Horeca Xperience 2022!

Bekijk hier alvast de aftermovie van Horeca Xperience 2021 voor een sfeerimpressie:

Wist je dat je via Het Laatste Tafeltje in heel de provincie voordelig kunt lunchen, borrelen, dineren en nog veel meer? Bekijk het volledige overzicht van onze deals bij restaurants in Groningen!