Vegetarisch dineren in Groningen met korting

woensdag, 28 augustus

In Groningen kun je bij veel restaurants terecht als vegetariër, en via Het Laatste Tafeltje hoeft dat echt niet duur te zijn! Lees snel verder en maak kennis met 6 restaurants in Groningen die een heerlijk vegetarisch diner aanbieden met fikse korting via Het Laatste Tafeltje!

Grand Café ’t Raadhuys

Soort aanbieding: 3-gangendiner met ruime keuze
Prijs: €19,- (36% korting)

In Stadskanaal bij Grand Café ’t Raadhuys weten ze wel hoe je een lekker vegetarisch diner bereidt. Tijdens een 3-gangendiner voor maar €19,- krijg je verschillende vegetarische opties.

Kies als voorgerecht uit een mosterdsoep, of de soep van de dag en ga als hoofdmenu voor een vegetarische groente quiche. Als dessert kun je kiezen tussen de Dame Blanche, Omelette Siberienne of een kopje thee/koffie.

Bekijk de gehele menukaart hier en reserveer je tafeltje ook meteen!

collage Grand Café t Raadhuys

’t Koetshuys Restaurant & Bar

Soort aanbieding: 3-gangendiner à la carte
Prijs: €22,50 (32% korting)

In de Blekerstraat, net buiten het centrum van Groningen, is het Restaurant ’t Koetshuys te vinden. Een gezellig en oprecht restaurant wat elke paar weken een nieuwe kaart heeft. Op de kaart vind je verschillende vegetarische gerechten. Je krijgt voor maar €22,50 een uitgebreid 3-gangendiner met verschillende vegetarische opties. Zo kun je kiezen voor het zomermenu met verschillende opties:

Voorgerecht:
Tom Kha

Hoofdgerecht:
Groene kruiden risotto

Dessert:
Chocoladetaartje
All-time kaasplank
Terrine van rood fruit
Triflé van Limo cello mascarpone
Klein ijsje

Als je de aanbieding wilt bekijken kun je hier klikken voor meer informatie! Bestel je vouchers en schuif vanavond nog aan voor dit heerlijke vegetarische diner.

collage t Koetshuys Groningen

Asia Today Streetfood

Soort aanbieding: 3-gangendiner à la carte
Prijs: €17,95 (24% korting)

Asia Today is een restaurant dat zich specialiseert in de verschillende keukens van Azië. Zo kun je kiezen voor de Japanse keuken of de Chinese keuken, maar ook minder bekende Aziatische keukens. Bij Asia Today zijn er genoeg opties voor vegetariërs, zo kan bijna al het vlees vervangen worden door tofu of tempeh, hiernaast is er ook een ruim aanbod vegetarische gerechten. Je kunt nu van al die vegetarische gerechten genieten tijdens een 3-gangendiner voor maar €17,95 waarbij je vrije keuze hebt van de kaart. Klik hier om je deal te scoren, wees er wel snel bij want op = op!

Over dit Aziatische restaurant hebben wij eerder een blog geschreven, als je benieuwd bent kun je die hier lezen!

collage Asia Today

Eetcafé de Stadstuin Noorderplantsoen

Soort aanbieding: 3-gangendiner met ruime keuze
Prijs: €19,99 (34% korting)

Bij Eetcafé de Stadstuin Noorderplantsoen, aan de rand van Het Noorderplantsoen, kun je ongedwongen dineren met fikse korting. Voor €19,99 geniet je van een 3-gangendiner die genoeg uitkomsten biedt voor de vegetariërs onder ons. Bekijk het menu voor vegetariërs hieronder:

Voorgerechten
Breekbrood met olijven tapenade en kruidenboter
Mosterdsoep met spekjes, zalm of kaas, geserveerd met een broodje
Soep van het moment, geserveerd met een broodje

Hoofdgerechten
Vegetarisch; verrassing van de chef

Nagerechten
Stadstuin toet; vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom

De aanbieding is hier terug te vinden, je kunt tevens meteen je tafeltje reserveren en vanavond nog aanschuiven!

collage Stadstuin Noorderplantsoen

Restaurant Jasmijn

Soort aanbieding: 3-gangendiner á la carte
Prijs: €14,95 (43% korting)

Bij Restaurant Jasmijn geniet je van de Noord-Afrikaanse en Mediterrane keuken. Bij dit restaurant, gevestigd aan de Nieuwe Boteringestraat 66, is er genoeg keuze voor vegetariërs. Hieronder zijn de verschillende vegetarische opties weergeven:

Voorgerecht:
Linzensoep
Kastanje-champignonsoep
Bladerdeeg driehoek

Hoofdgerecht:
Tajine vega
Tajine vegan
Vega grillmenu

Nagerechten
Theepotje verse muntthee met baklava
Arabische koffie met kardamon en rosewater
Baklava
Turkse halva
Twee ijsbolletjes en slagroom
Chocoladefondant met vanille-ijs en slagroom

Als je benieuwd bent naar de aanbieding kun je die hier bekijken! Ook kun je meteen je vouchers bemachtigen zodat je vanavond nog aan kunt schuiven bij Restaurant Jasmijn!

collage Restaurant Jasmijn

McDonald’s Groningen (Sontplein + Westerhaven)

Soort aanbieding: Veggie Burger voordeel menu
Prijs: €8,- (38% korting)

Bij de McDonald’s denk je niet meteen vegetarische gerechten, maar eerder aan een Big Mac of de Chickennuggets. Toch kun je bij de De McDonald’s Sontplein en de McDonald’s Westerhaven in Groningen een vegetarisch menu scoren. Voor maar €8,- krijg je een Veggie Burger voordeelmenu dat bestaat uit:

  • Veggie McChicken burger of Veggie Homestyle Crispy Chicken
  • Grote Friet
  • Grote Frisdrank
  • Frietsaus
  • Sundae ijsje naar keuze


Normaal kost dit menu €12,90, maar via Het Laatste Tafeltje krijg je extra korting. Ga vanavond nog langs de McDonald’s Sontplein of de McDonald’s Westerhaven om de lekkere Veggie Burger te proberen!

Voor elke Veggie Burger menu dat wij verkopen maken wij een klein percentage over naar Kids United, een sportclub voor kinderen met een beperking.

collage McDonald's Sontplein

Naast deze deals zijn er ook veel andere opties in Groningen voor vegetariërs, bekijk al die andere opties op onze website!