Vanaf vandaag is de nachthoreca weer open tot 00.00uur

zaterdag, 25 september

Vanaf vandaag mag de nachthoreca weer open voor het uitgaanspubliek, maar wel met een vaccinatie-, herstel-, of testbewijs én tot 00.00 uur ‘s nachts. Ben jij benieuwd naar alle in’s en out’s rond de nieuwe maatregelen? Lees dan snel verder!

Op 25 september mag de nachthoreca weer open

De nachtclubs en kroegen zijn door de coronamaatregelen afgelopen jaar vaker dicht geweest dan open, maar vandaag mogen zij hun deuren weer openen tot en met 00.00 uur. Uitgaanspubliek mogen de nachthoreca betreden, maar moeten wel in het bezit zijn van een vaccinatie-, herstel-, of testbewijs. Dit betekent dat niet-gevaccineerde Nederlanders zich voor het uitgaan moeten testen of in het bezig zijn van een herstelbewijs. Daarnaast mogen de kroegen en nachtclubs nog maar 75 procent van het bezoekerscapaciteit toelaten, om te volle kroegen te voorkomen.

Veel kroegen staan weer te popelen om mensen toe te laten, zo ook Het Pakhuis in Groningen, die de vloer al aan het vegen is. Wil jij voor het stappen nog genieten van een voordelig en lekker diner? Klik dan op de link hieronder en bekijk ons aanbod!

Bekijk aanbiedingen

Wil jij ook genieten van de beste gerechten in Groningen met extra voordeel? Bekijk onze website en maak kennis met de leukste restaurants in Groningen!