Unmute us: De tweede editie in Groningen

zondag, 12 september

Gisteren liepen de evenementenbranche en ondersteuners voor de tweede keer door Groningen (Unmute Us) om een duidelijk boodschap over te brengen naar de regering. Al anderhalf jaar ligt de evenementenbranche stil en daar moet verandering in komen.

De tweede editie van Unute Us in Groningen

De organisatie van de optocht Unmute Us organiseerde op 21 augustus de eerste optochten in verschillende steden in Nederland, omdat de evenementenbranche al 1,5 jaar stilligt. Er gingen 70.000 demonstranten de straat op in Den Haag, Amsterdam, Eindhoven, Enschede, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Tilburg, Utrecht en natuurlijk Groningen. De regering reageerde niet op de demonstraties, daarom is er gisteren een tweede editie gehouden in de 10 grote steden.

In Groningen werd er gisteren een optocht gehouden die door de binnenstad en omgeving liep. De vraag is of er deze keer naar de evenementenbranche wordt geluisterd door de politiek. Wanneer dit niet het geval is zullen er volgens de organisatie meerdere demonstraties plaatsvinden. Bekijk de website hieronder en blijf op de hoogte van de gang van zaken.
Bekijk de website


Wil jij genieten van de beste gerechten in Groningen met extra voordeel? Bekijk onze website en maak kennis met de leukste restaurants in Groningen!