Uitgebreid lunchen bij Pizzeria Italia in Groningen

woensdag, 15 juni

Pizzeria Italia vind je middenin het centrum van Groningen aan de Kleine Pelsterstraat 2, op de perfecte plek om bij te komen van het shoppen. Misschien kende je dit historische stukje Groningen al, maar wist je dat je bij Pizzeria Italia ook tussen de middag kunt eten? Dat niet alleen, want zelfs met grote groepen is uitgebreid lunchen hier een mogelijkheid!

Pizzeria Italia in Groningen

Familierestaurant Pizzeria Italia in Groningen bestaat al sinds 1976 en is daarmee één van de oudste pizzeria’s van de stad. “Wij streven ernaar om onze gasten de Italiaanse beleving te kunnen laten voelen,” luidt het op de website. Met het knusse interieur, de vriendelijke bediening, de Italiaanse Anno Domini als huiswijn en Peroni op de tap, lukt dat heel goed. Ook het menu draagt daar aan bij, met natuurlijk de bekende Italiaanse favorieten: pizza, pasta, lasagne en verschillende vlees- en visgerechten. De openingstijden van Italia zijn daarentegen verrassend. Je kunt er namelijk ’s ochtends al terecht voor een écht Italiaanse cappuccino, vanaf 10:30 voor de lunch en vanaf 16:00 uur voor diner. Kortom, ieder moment van de dag een excuus om neer te strijken op dat mooie terras.

Pizzeria Italia terras - Het Laatste Tafeltje

De deal van Pizzeria Italia
Naast uitgebreid dineren op z’n Italiaans, kun je bij Pizzeria Italia in Groningen dus ook heerlijk lunchen! Met deze leuke deal geniet je voor slechts €7,50 van een uitgebreide tweegangenlunch, bestaande uit de huisgemaakte soep van de dag en een Italiaans broodje of maaltijdsalade naar keuze. Kies bijvoorbeeld de focaccia met parmaham, mozzarella, pesto en rucola of een bruine bol met carpaccio belegd! Klinkt verrukkelijk, toch? Pizzeria Italia wordt op Het Laatste Tafeltje niet voor niets beoordeeld met een 9.2. Zo schreef Melle: “Sfeervol restaurant, lekker eten en erg vriendelijk personeel,” en gaf het restaurant maar liefst een 10! Klik op de knop hieronder en krijg 28% korting op jouw voucher.

Koop je voucher

Wist je dat deze deal ook geschikt is als groepsuitje voor groepen tot wel 30 personen? Reserveren doe je minstens twee dagen van tevoren. Klik hier om jouw groepsuitje bij Pizzeria Italia te boeken!

Niet gevonden waar je naar op zoek was? Wij hebben nog veel meer leuke deals bij verschillende restaurants in Groningen!