Moviemaand: Oktober

vrijdag, 4 oktober

In deze rubriek zullen wij jou elke maand op de hoogte brengen van de nieuwste films die net zijn uitgekomen bij Kinepolis en die zeker de moeite waard zijn!

Kapsalon Romy

Genre: Familiefilm
Release datum: 2 oktober 2019

De makers van Minoes en Het Paard van Sinterklaas komen met een nieuwe familiefilm die op 2 oktober verschijnt. De film gaat over oma Stine en haar kleindochter Romy. Wanneer Stine veel op Romy moet passen in haar kapsalon wordt ze steeds vergeetachtiger. Als ze dit aan Romy vertelt wordt de band tussen de twee steeds sterker en oma vertelt verhalen over haar jeugd in Denemarken. Maar als Stine te vergeetachtig wordt moet de kapsalon dicht. Romy verzint een plan, kan ze de kapsalon redden?

The Joker

Genre: Thriller/Misdaad
Release datum: 3 oktober 2019

Deze misdaadfilm is gebaseerd op de klassieke comics over Batman van DC Comics. In deze comics is The Joker de aartsvijand van Batman, de superheld van de stad Gothom City. In de nieuwe film wordt de ontwikkeling van The Joker geschetst. Wanneer de carrière als stand-upcomedian van Arthur mislukt besluit hij de misdaad in te gaan. Hij verandert langzamerhand in een angstaanjagende clown die Gothom City op zijn kop zet. Bekijk deze must-see op het grote doek in een Kinepolis bij jou in de buurt.

De brief voor Sinterklaas

Genre: Familiefilm
Releasedatum: 9 oktober 2019

Wanneer Sinterklaas druk bezig is met de voorbereidingen om met de boot naar Nederland te komen loopt hij tegen een probleem aan. Hij heeft een groot tekort aan pieten en daardoor lijkt de traditie te verdwijnen. Hij organiseert een Pietendag: mensen kunnen zich aanmelden en vervolgens worden toegelaten tot piet. Sem wil zich aanmelden en schrijft een brief naar Sinterklaas. Maar wat niemand weet is dat roet in het eten wordt gegooid. Zijn er genoeg pieten voor de aankomst van Sinterklaas? Bekijk deze spannende film op het grote doek!

Maleficent 2

Genre: Fantasy/Avontuur
Releasedatum: 16 oktober 2019

In Disney’s Maleficent 2, het vervolg op het wereldwijde bioscoopsucces Maleficent, zien we Maleficent en haar peetdochter Aurora. Maleficent en Aurora maken in deel 2 kennis met duistere nieuwe krachten en onverwachte bondgenoten. Wil je deze nieuwe Disney film bekijken in de bioscoop? Dat kan met extra korting via Het Laatste Tafeltje!

F*ck de Liefde

Genre: Romantische komedie
Releasedatum: 3 oktober 2019

In deze heerlijke cliché volgen we 3 verschillende liefdesverhalen. We beginnen bij Lisa en Jack die midden in een scheiding zitten. Lisa besluit samen met haar vrienden naar Curaçao te gaan, ze loopt hier meteen tegen een nieuwe liefde aan. Ondertussen duikt Jack in het vrijgezellenleven en komt tijdens het uitgaan Cindy tegen. Wanneer Cindy vertelt over haar zus die in scheiding ligt beginnen de puzzelstukken in elkaar te vallen. Een heerlijke zwijmelfilm, perfect voor tijdens de regenachtige dagen in oktober.

Lijkt één van de bovenstaande films jou wel wat of ga je toch liever naar een andere?
Met Het Laatste Tafeltje ga je in ieder geval met 24% korting op een bioscoopkaartje naar een Kinepolis bij jou in de buurt!

Let op: deze korting is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties, evenementen, speciale- of besloten voorstellingen.