Moviemaand: November

donderdag, 14 november

In deze rubriek zullen wij jou elke maand op de hoogte brengen van de nieuwste films die net zijn uitgekomen bij Kinepolis en die zeker de moeite waard zijn!

Last Christmas

Genre: Romantische komedie
Release datum: 7 november 2019

Het is november dus tellen velen alweer af naar de kerstdagen. Speciaal voor de kerstliefhebbers komt deze romantische komedie uit op 7 november. Het verhaal speelt zich af in Londen, waar Kate werkt in een kerstwinkel die het gehele jaar open is. Ze komt hier Tom tegen, de liefde van haar leven die haar ook meteen ziet staan. De film heeft romantische pieken en dalen, een échte kerst klassieker. Last Christmas is voor iedereen die niet kan wachten op de kerst, bekijk de trailer hieronder!

Midway

Genre: Oorlogsfilm
Release datum: 7 november 2019

Tijdens de Tweede Wereldoorlog was De slag om Midway een belangrijk keerpunt in het gevecht tussen Amerika en Japan. In deze film wordt het verhaal vanuit de Amerikanen verteld. Deze film is het vervolg van de film Pearl Harbor, die 18 jaar geleden in de bioscopen verscheen. Wil jij deze film over De slag om Midway bewonderen op het grote doek? Bekijk de trailer hieronder alvast en bestel je kaartjes met extra voordeel!

Sorry we missed you

Genre: Drama
Release datum: 14 november 2019

Deze dramafilm vertelt het eerlijke en ontroerende verhaal over een gezin in Schotland. Door de economische crisis in Schotland zijn Ricky en Abby genoodzaakt om hun financiële situatie te verbeteren. Ricky is zijn baan in de bouw kwijt en werkt als postbezorger bij een groot bedrijf. Abby werkt lange dagen in de thuiszorg, en hun twee kinderen helpen mee waar kan. Als Ricky in de problemen komt bij het postbedrijf lijken de problemen zich alleen maar op te stapelen. Hoe lossen ze deze problemen op? Bekijk deze ontroerende film op het grote doek in een Kinepolis bij jou in de buurt!

Frozen 2

Genre: Familiefilm
Release datum: 20 november 2019

Het lang verwachte vervolg op Frozen is vanaf 20 november eindelijk te zien in de bioscoop. Elsa vraagt zichzelf af waarom ze is geboren met magische krachten en gaat op zoek naar het antwoord met haar vrienden. Tijdens deze reis maken ze de opmerkelijkste dingen mee, Elsa hoopt dat haar krachten genoeg zijn om alle obstakels te overwinnen. Je zit gegarandeerd op het puntje van je stoel tijdens deze heerlijke Disneyfilm. Benieuwd? Bekijk de trailer hieronder.

Can you keep a secret?

Genre: Romantische komedie
Release datum: 28 november 2019

Wanneer Emma in het vliegtuig zit naar huis ontstaat er heel wat turbulentie. Ze denkt dat het vliegtuig neerstort en verteld de passagier naast haar de meest intieme geheimen. Wanneer zij veilig geland is gaat ze weer aan het werk en ontmoet zij tijdens een vergadering de jongen die naast haar in het vliegtuig zit. Hij weet alles over haar en is niet bang dit tegen haar te gebruiken, als dat maar goed komt. Bekijk de trailer hieronder alvast!

Lijkt één van de bovenstaande films jou wel wat of ga je toch liever naar een andere?
Met Het Laatste Tafeltje ga je in ieder geval met 24% korting op een bioscoopkaartje naar een Kinepolis bij jou in de buurt!

Let op: deze korting is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties, evenementen, speciale- of besloten voorstellingen.