Tip! Huiskamercafé Anne&Max in Groningen

vrijdag, 13 mei

Huiskamercafé Anne&Max heeft onlangs de deuren geopend aan de Turfsingel 18 in Groningen. Dit gezellige koffiehuis was al te vinden in maar liefst zestien andere steden in Nederland, maar is nu dus ook in het noorden neergestreken!

Anne&Max in Groningen

Thuiskomen bij Anne&Max
Het doel van Anne&Max is simpel: dat iedereen zich er thuis voelt, op iedere dag en ieder tijdstip. Daarom lees je op de website dus ook het volgende: “Anne&Max is een huiskamer in de stad, waar onze gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen. In de loungestoelen verdwijn je met een goed boek of de krant van die dag. Aan de leestafel is ruimte om met vrienden een spelletje te spelen. De tuinkamer is een oase van rust. Bij de tafels aan het raam kun je heerlijk mensen kijken en op de banken klets je bij onder het genot van een kop koffie.” Deze heerlijke koffie drink je bovendien zonder schuldgevoel, want Anne&Max werkt samen met een lokale koffieboer uit Peru, die eerlijk betaald krijgt.

Het menu van Anne&Max in Groningen
Je kunt bij Anne&Max meer dan alleen koffie en thee drinken. Ook voor ontbijt, lunch, brunch, een high tea of een borrel ben je aan het goede adres. Het hele menu is overigens milieubewust en naar eigen zeggen “puur, zoveel mogelijk biologisch, eerlijk, vers bereid en afgestemd op het seizoen.”. Zo komt er bijvoorbeeld geen avocado meer in vanwege het waterverbruik dat gepaard gaat met de avocadoteelt. Op het menu vind je echter genoeg andere lekkere dingen, waaronder verschillende salades, club sandwiches, maar ook de zogenaamde droomcroissant. Last but not least vind je op de menukaart van Anne&Max ook verschillende vegetarische, vegan en glutenvrije opties om van te genieten.

Aanschouw: de droomcroissant:

Is dit toch niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan ons volledige aanbod van restaurants in Groningen!