Terrassen na zes maanden weer open

woensdag, 28 april

Na bijna zes maanden van gesloten terrassen en afhaaldrankjes en -hapjes mogen we eindelijk weer op het terras vanaf woensdag 28 april 2021 om 12.00. Nu de terrassen open kunnen zijn niet alleen de restauranteigenaren blij, maar ook menig terrasganger!

Terrassen weer open

Na een zonnige Koningsdag worden vandaag de terrassen feestelijk – op 1,5 meter – geopend met lekkere drankjes en hapjes. De terrassen openen van 12.00 tot 18.00, daarnaast zijn er maximaal 50 personen welkom op het terras en mogen er maximaal twee mensen aan de terrastafel zitten. Voordat je het terras op kunt krijg je een checkgesprek waarin wordt gevraagd of jij je wilt registreren en gekeken wordt of je het terras op mag.

Naast het het openen van de terrassen wordt de avondklok afgeschaft en mag je weer winkelen zonder een afspraak te maken. Deze versoepelingen zijn de eerste van een plan dat gemaakt is door het kabinet, waarmee we langzaam weer van het slot komen.

Terras Vismarkt foto @ Wim van Pronk

Wil jij genieten van jouw favoriete drankjes en gerechten op het terras? Bekijk onze homepagina en maak kennis met de leukste restaurants in Groningen met extra voordeel!