Tapasbox voor thuis bij El Txoko

zaterdag, 11 december

Tapas, wie kent het niet. Allerlei verschillende kleine gerechtjes die gemakkelijk te delen zijn. Dit maakt tapas ideaal om samen van te genieten. Nu je de tapas en de gezelligheid niet kan proeven en ervaren in een restaurant, moet je dit zelf maar in huis halen. Gelukkig maakt El Txoko het mogelijk om er bij jou thuis een Spaans feestje van te maken!

El Txoko Groningen

Tapas deal van El Txoko
Met de deal op Het Laatste Tafeltje kan je nu extra voordelig een uitgebreid tapasdiner afhalen. Voor slechts 14,75 euro per persoon (24% korting) heb je de tafel volstaan met zowel warme als koude tapas. Vul je bordje met onder andere echte Spaanse gerechtjes zoals Albondigas (gehaktballetjes), patatas bravas, empanadas, chorizo en gemarineerde olijven. Er zit genoeg variatie in de tapasbox waardoor je veel verschillende smaken en texturen krijgt te proeven. Voor vegetariërs kunnen er andere gerechten worden klaargemaakt. Als je helemaal wilt uitpakken dan is de tapasbox nog verder uit te breiden met extra gerechtjes en drinken zoals een flesje wijn.

Heb jij wel zin om een beetje van de Costa Brava in huis te halen? Wacht dan niet te lang. Bekijk de volledige deal en koop snel je voucher!

Afhalen tapasdiner

Terrasdeal tapas El Txoko Groningen Het Laatste Tafeltje

Wil je liever bij een andere restaurant in Groningen eten of afhalen? Bekijk het overzicht van de aanbiedingen van vandaag, morgen of overmorgen en kies een restaurant dat goed bij jou past!