Steun de horeca met een cadeaubon en verstuur gratis bonbons!

woensdag, 15 april

Update 21-04-2020: Onderstaand initiatief is ook opgepikt door de media:
Misset Horeca
Bijzonder Uiteten
Foodclick
De Smaak van Stad
Horeca Groningen

Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee, dank daarvoor! Deel jij het ook?

We hebben er allemaal mee te maken, de gevolgen van corona. Iedereen moet zich aanpassen en een ieders leven wordt op de een of andere manier beïnvloed. Dit betekent onder meer dat veel tijd thuis doorgebracht wordt. Als je geluk hebt kan dat met een klein gezelschap zoals je partner, gezin of huisgenoten, maar er zijn ook heel veel mensen alleen.

Zoals iedereen uit de media weet is de horeca zakelijk bezien een van de meest getroffen branches. Het voelt bijna als verleden dat er ‘gewoon’ een drankje gedaan kon worden op het terras of dat je kon genieten van een dinertje. Helaas moeten we nog even geduld hebben. In ieder geval tot en met 28 april en mogelijk met bepaalde maatregelen nog wat langer afhankelijk van de bekendmaking van de regering op 21 april aanstaande.

Bonbons Het Laatste Tafeltje

Initiatief steun de Horeca

Op de meest creatieve manieren proberen horecaondernemers de zaak draaiende te houden. Van de overgang naar afhaal en/of bezorgen, naar steun voor hulpverleners met maaltijden, voedselbanken, schilderbeurten of de ombouw naar de 1,5 meter samenleving. Men houdt de hoop erin maar voor velen zal het zwaar worden. Zoals premier Rutte recent zei: ‘We zijn voorbij de start, maar we zijn nog niet aan het einde van het begin’.

Er is dus naast de overheidssteun (waarvoor chapeau!) ook echt steun vanuit de consument nodig. Het wel aanwezige geld moet blijven circuleren. Het Laatste Tafeltje heeft daarom een initiatief gelanceerd wat dat moet stimuleren waarbij wij natuurlijk niet uit het oog verliezen wat ons platform zo aantrekkelijk maakt voor jullie als consument: een voordeeltje!

Jullie kunnen nu tegoedbonnen kopen ter waarde van € 40,- bij jullie favoriete restaurant en tegelijk ‘gratis’ een cadeautje sturen naar iemand die je door de crisis slecht kunt bereiken, een hart onder de riem willen steken of wilt bedanken voor de hulp die ze bieden!

Het Laatste Tafeltje initieert deze actie volledig belangeloos. Er zijn geen verplichtingen voor de horeca zoals vaste bijdragen of kortingen en er wordt geen commissie over verkopen berekend. Doel is om hiermee zoveel mogelijk omzet naar voren te halen voor de horeca in deze lastige tijden en tegelijk iemand in het zonnetje te zetten die het verdiend.

Bonbons Het Laatste Tafeltje

Cadeautje

Het cadeautje is een doosje kwaliteitsbonbons met een persoonlijke boodschap, wat wordt verzonden in een leuk doosje. Jij mag zelf aangeven naar wie de bonbons verstuurd mogen worden met een persoonlijke boodschap. Dat mag naar jouw eigen adres, maar het is natuurlijk leuker om dat te doen naar een hulpverlener of een hulpbehoevende.

Het cadeautje wordt gegeven door de horeca en Het Laatste Tafeltje, als dank voor jullie vertrouwen. Jij krijgt na de crisis in het restaurant naar keuze de waarde van de bon in mindering op je rekening gebracht. De door jou uitgekozen persoon krijgt het doosje bonbons met een leuke boodschap. Een win-win waar iedereen blij van wordt.

Doe je mee? Bezoek dan snel onze speciale actiepagina Steun de horeca!

Met deze actie steun je dus niet alleen jouw favoriete restaurant maar laat je ook weten dat je extra denkt aan de hulpverleners en/of hulpbehoevenden in je omgeving. Staat je favoriete restaurant er (nog) niet tussen dan kun je deze tippen of je koopt een tegoedbon van Het Laatste Tafeltje. Dan weet je ook zeker dat jij uiteindelijk bij een leuk retaurant terecht komt!

Vind je het bedrag te hoog en wil je wel iets doen dan kun je een Het Laatste Tafeltje bon aanschaffen voor €20,- of alleen iemand in het zonnetje zetten door gebruik te maken van de bonbons met leuke boodschap voor maar €6,95.

Cadeaubon €20,- Het Laatste Tafeltje

Bonbons cadeau Het Laatste Tafeltje

Of je wel of niet een aankoop doet, alvast dank voor je aandacht, blijf veilig en tot snel!

Team Het Laatste Tafeltje