Schepijs met korting bij Gino’s IJssalon in Groningen

maandag, 25 juli

Je bent er ongetwijfeld wel eens langsgekomen: Gino’s IJssalon in Groningen. Tegenover de Pathé en precies op de route als je van de binnenstad naar het station of juist andersom loopt. Vooral op een warme dag is het met zo’n ijsje heerlijk afkoelen en met deze leuke deal kan dat ook nog eens voordelig!

Gino’s IJssalon

Gino’s IJssalon heeft tegenwoordig niet één, maar twee locaties aan het Gedempte Zuiderdiep in Groningen! Je vindt hem op nummer 30 en 83. Dat is niet zomaar, want wat ons betreft is er geen lekkerder ijsje te vinden in Stad. Alleen de verschillende smaken al: yoghurt limoncello, cakebeslag, maar ook vertrouwde smaken als pistache en málaga. Daarnaast heeft Gino’s ook diverse soorten (veganistisch) sorbetijs, waaronder bloedsinaasappel, watermeloen en smurf. Je kunt voor de salon van je ijsje genieten of op het zonnige binnenplaatsje.

De deal van Gino’s IJssalon
Met deze leuke deal van Het Laatste Tafeltje krijg je bij Gino’s IJssalon maar liefst 25% korting op je ijsje! Je krijgt drie bolletjes ijs naar keuze voor maar €3 in plaats van €4! Deze deal is geldig voor beide locaties van Gino’s IJssalon in Groningen (Gedempte Zuiderdiep 30 en 83). Klik op de knop hieronder om je voucher te kopen!

Koop je voucher voor een ijsje bij Gino’s IJssalon!

Niet gevonden waar je naar op zoek was? In ons volledige overzicht vind je nog veel meer mooi-weer-deals bij restaurants in Groningen!