Samenwerking tussen Groningse ondernemers

donderdag, 23 december

De zoveelste lockdown valt iedereen weer zwaar en brengt natuurlijk ook allerlei (financiële) problemen en aanpassingen met zich mee. De situatie is verre van ideaal maar toch is in de afgelopen coronajaren wel gebleken hoe creatief ondernemers, al dan niet genoodzaakt, kunnen zijn. Stil zitten is bijna geen optie want ondernemers blijven ondernemers. Daarom hebben vier Groningse horecaondernemingen de handen ineen geslagen om de gezelligheid van de decembermaand bij je thuis te krijgen.

Unieke Groningse samenwerking

De eigenaren van Block & Barrels, The Stockroom, Baxbier en Barrel Wijn werken samen om het gemis van het vieren van een fijne kerst buiten de deur te verzachten. Door heerlijke gerechten in combinatie met speciale dranken thuis te bezorgen, proberen zij toch een beetje aanwezig te zijn in de Groningse huiskamers.

Combinatie van heerlijk eten en speciale dranken
Het eten zal verzorgt worden door Block & Barrels, die in Groningen bekend staan om hun heerlijke gerechten. Er is een ruime keuze uit voor-, hoofd- en nagerechten met bijbehorende side dishes. Kies bijvoorbeeld voor een handgesneden steaktartaar, langzaam gegaard varkensvlees en een tiramisu. Ben je vegetarisch? Geen probleem, er staan ook heerlijke vega gerechten op de kaart!

Na het eten ben je terecht gekomen bij de uitgebreide selectie dranken van The Stockroom, Baxbier en Barrel Wijn. Alle drie zijn ze gespecialiseerd in een verschillende drank. Zo selecteer je van The Stockroom één van de drie high-end cocktails (of allemaal), biedt Baxbier een groot aantal unieke biertjes aan en is het mogelijk om via Barrel Wijn een kleine wijnproeverij thuis te krijgen of een verfijnde fles wijn naar keuze.

Van serveerder naar bezorger
Om niet weer een groot personeelstekort te krijgen, probeert de vierhoeksformatie met dit concept de personeelsleden zoveel mogelijk aan het werk te houden, zodat zij hun rekeningen kunnen blijven betalen. Zo kan iemand van de bediening nu op de fiets stappen om vervolgens je bestelling af te leveren. Ben je nieuwsgierig geworden? Van woensdag t/m zondag is het tussen 17.00 – 21.00 uur mogelijk om te bestellen via Deliveroo. Afhalen is ook mogelijk door te bellen naar 050 311 05 20 en langs te komen bij Block & Barrels.

Wil je liever bij een andere restaurant in Groningen afhalen? Bekijk het overzicht van de aanbiedingen van vandaag, morgen of overmorgen en kies een restaurant dat goed bij jou past!