Restaurant Juliana op Het Laatste Tafeltje

zondag, 18 juli

Op Het Laatste Tafeltje kun je dagelijks terecht voor nieuwe aanbiedingen verspreid over heel Nederland, sinds een tijdje kun je bijvoorbeeld genieten van verschillende deals bij Restaurant Jasmijn in Utrecht.

Het Restaurant Juliana in Utrecht

Adres: Amsterdamsestraatweg 464
Aanbieding: 10-gangen teppanyaki show, onbeperkte sushi of sushibox
Kosten: €45,- euro per persoon (24% korting), €24,95 euro per persoon (24% korting) of €21,60 euro per persoon (20% korting)

Bij Restaurant Juliana in Groningen geniet je doorgaans van Aziatische gerechten op een uitgebreide dinerkaart. Het restaurant is gespecialiseerd in All You Can Eat, teppanyaki shows en afhaalgerechten waar je thuis van geniet. Via Het Laatste Tafeltje kun je hier terecht voor drie verschillende aanbiedingen. Elke aanbieding speelt in op de specialiteiten van Restaurant Juliana en daardoor is er voor ieder wat wils. Kies bijvoorbeeld voor…

  • Een 10-gangen teppanyaki show voor maar €45,- euro per persoon (24% korting)
  • 3 uur lang onbeperkte sushi voor maar €24,95 euro per persoon (24% korting)
  • Een sushibox met 20 stuks sushi voor maar €21,60 euro per persoon (20% korting)

Al deze aanbiedingen zijn dagelijks te bestellen voor Het Laatste Tafeltje en dit betekent dat jij uit eten kunt gaan wanneer het jou uitkomt. klik op de link hieronder en bekijk de gehele restaurantpagina van het Aziatische restaurant in het hart van Utrecht!

Bekijk aanbiedingen

Wil jij ook genieten van de beste gerechten in Utrecht met extra voordeel? Bekijk onze website en maak kennis met de leukste restaurants in Utrecht!