Opening Forum: Studeren kan op afspraak

donderdag, 8 april

Het Forum in Groningen is al een geruime tijd dicht door de coronamaatregelen, maar daar komt gelukkig weer verandering in. Studenten kunnen in het Forum een tijdslot reserveren om te studeren.

Studeren in het Forum in Groningen

Het Forum in Groningen heeft haar deuren in november 2019 geopend, kort voor de coronacrisis in Nederland uitbrak. De bibliotheek is in die tijd veel open maar ook gesloten geweest. Afgelopen periode was de bibliotheek gesloten voor iedereen, door de harde lockdown in Nederland. Gelukkig is er vanaf deze week weer goed nieuws, Het Forum is namelijk weer geopend voor studenten die aan de Hanze Hogeschool studeren. De studenten worden in de mogelijkheid gesteld om een tijdslot te reserveren waarin zij in Het Forum kunnen studeren.

De tijdsloten gelden van 9.30 – 13.00 of van 13.30 – 18.00 en zijn vooraf te reserveren. Helaas is het niet mogelijk om tijdens het studeren even naar buiten te gaan en de mondkapjes plicht telt hier ook gewoon. Wil jij weer even studeren buiten de deur? Via de site van Het Forum kun direct jouw studieplek reserveren!

Na het studeren genieten van een heerlijke aanbieding bij een restaurant in Groningen? Bekijk de homepagina van Het Laatste Tafeltje en reserveer direct jouw favoriete gerecht!