Ontdek het Friese landschap met deals van De Appelsche Hof!

donderdag, 4 mei

Er is veel te zien en te beleven in, hoe de Friezen het zelf noemen, Fryslân! Van gezellige winkelsteden en pittoreske dorpjes tot uitgestrekte natuurgebieden; het is allemaal terug te vinden in deze bijzondere provincie van Nederland. In deze blog lees je over het leuke aanbod van De Appelsche Hof. Hiermee ga je op een perfecte manier genieten van het (internationaal) bekende Drents-Friese Wold en de mooie omgeving van Appelscha.

De Appelsche Hof in Appelscha

De Appelsche Hof is een pannenkoeken restaurant in het Friese dorp Appelscha. Naast dat je hier een heerlijke pannenkoek kan bestellen is het ook een locatie waar veel wandelaars en fietsers neerstrijken voor een tussenstop. De Appelsche Hof is zich heel goed bewust van de mooie natuur rijke omgeving waarin zij zich bevinden en laten mensen dit ook graag zien. Daarom worden er verschillende activiteiten en arrangementen aangeboden. Via Het Laatste Tafeltje kan je gebruik maken van een aantal fijne deals bij De Appelsche Hof!

Poffertjeswandeling in het Drents-Friese Wold

Door een fijne wandeling ontdek je de schitterende omgeving van het Drents-Friese Wold! Dit Nationale park is één van de grootste natuurgebieden in Nederland (61 km2) en behoort ook nog eens tot de mooiste en belangrijkste van Europa. Een bezoek hieraan is dus absoluut een aanrader.

Met deze deal van De Appelsche Hof ga jij dit gebied op een leuke en lekkere manier verkennen. Je wordt eerst ontvangen met koffie of thee en een verse wafel met slagroom. Hierna start een wandeltocht waarbij je kunt kiezen uit een route van 2 of 5 kilometer. Onderweg kom je meer te weten over het natuurgebied middels de vele informatiepaaltjes. Bij terugkomst kan je rustig relaxen en genieten van een portie poffertjes met poedersuiker en roomboter. Kortom, beleef een heerlijke middag!

Koop hier je vouchers voor slechts €5,95 (37% korting)

Autopuzzeltocht in de omgeving van Appelscha

Wil jij liever niet wandelen? Geen probleem want een autopuzzeltocht is ook mogelijk! Deze tocht leidt je door alle leuke dorpjes en bezienswaardigheden rondom Appelscha. Zo rij je over het liefdesbruggetje in Oosterwolde en door het beroemde Fochteloërveen. Terwijl je in de auto aan het puzzelen bent, geniet je onderweg van een smakelijke lunch. Het is een ideaal uitje voor het hele gezin!

Koop hier je vouchers voor slechts €9,95 (38% korting)

Kickbiken óf klootschieten inclusief BBQ

Met dit laatste arrangement geniet je sowieso van een lekkere BBQ! Wat je daarnaast gaat doen is helemaal aan jou. Ga je voor een kickbiketocht of kies je voor het klootschieten? Wat je ook kiest je gaat gegarandeerd een leuke middag hebben. Bepaal zelf of de BBQ voor of na de activiteit plaatsvindt en de koffie/thee en warme wafel met slagroom het eerste of laatste is wat je eet. Eén ding is zeker, je sluit de dag af met een spannende escapegame: ‘Het Geheim van de Bosbergtoren’. Verzamel een gezellige groep en de Appelsche Hof zorgt voor de rest!

Koop hier je vouchers voor slechts €32,50 (31% korting)

Ben je toch op zoek naar iets anders? Bekijk dan al het aanbod van de beste restaurants!