Online Bevrijdingsfestival in Groningen 2021

zondag, 2 mei

Op 5 mei is het Bevrijdingsdag en dat betekent een groot feest in Groningen. Dat moet dit jaar nog online plaatsvinden met behulp van een livestream, maar dit beloofd een groot feest te worden!

Het Bevrijdingsfestival in Groningen

Normaal gesproken is er op Bevrijdingsdag van alles te doen in Groningen, zo kun je het Bevrijdingsfestival in het Stadspark bezoeken of een BBQ bijwonen in de buurt. Maar net als vorig jaar zullen de Groningers het ook dit jaar vooral moeten hebben van livestreams. Dit jaar wordt er door de organisatie van het festival een grote livestream georganiseerd waar je de hele dag bij kunt zijn.

Tijdens deze livestream komen heel wat bekende voorbij uit de Groningse cultuursector, zo zijn de ambassadeurs dit jaar TikTok Tammo, Inge van Calkar en Myron Hamming. De livestream begint om 13.00 en loopt tot 22.00 door, deze tijdsspan is opgedeeld in blokken van twee uur. In deze blokken zien wij artiesten voorbijkomen als The Vices, Goldkimono, Laura Jansen, Bad Ad-daar en nog vele anderen uit Groningen en Ommeland. Ook is er aandacht voor de vrijheid en zullen hier verschillende verhalen over verteld worden. Door op de knop hieronder te drukken kun je direct de gehele planning bekijken voor het Bevrijdingsfestival in Groningen!
Bekijk dagprogramma

Als onderdeel van het provinciaal programma 75+1 jaar Vrijheid in Groningen presenteren onder andere Inge van Calkar,…

Geplaatst door Bevrijdingsfestival Groningen op Woensdag 28 april 2021


Wil jij tijdens de livestream genieten van een heerlijk diner of lunch? Via Het Laatste Tafeltje kun jij kennismaken met de leukste restaurants in Groningen!