NOK: Dineren met uitzicht over de stad

zondag, 25 juli

NOK is een restaurant en Groningen dat op wel een heel speciaal plekje te vinden is, namelijk op de tiende verdieping van het Forum in Groningen. Het Forum in Groningen is een plek waar je niet alleen kunt eten, maar het is ook een bibliotheek, bioscoop, smartlab, kiosk en meer.

NOK

Adres: Nieuwe Markt 1

De bibliotheek in Groningen is zelfs genomineerd voor de titel ‘Public Library of the Year’. Dit laat wel zien dat het forum een speciale plek is om eens langs te gaan. Je kunt met de open roltrappen zelf gemakkelijk je weg omhoog vinden. Eenmaal boven, kun je op het dak van het Forum genieten van uitzicht over de hele stad!

Als jij eenmaal de bovenste verdieping hebt bereikt, is het zonde om gelijk weer naar beneden te gaan. Daarom raden wij aan om eens lekker een hapje of drankje te doen bij NOK. Je kunt hier heerlijk eten en alsnog van het prachtige uitzicht genieten.

Bekijk de website

Wil jij ook genieten van de beste gerechten in Groningen met extra voordeel? Bekijk onze website en maak kennis met de leukste https://www.nokgroningen.nl/!