Komt dat zien: Nino’s Pizza & Pasta

Sinds een tijdje vind je aan de Poelestraat 5 een nieuweling in de wereld van restaurants, Pizzeria Nino’s Pizza & Pasta. Wat staat er bij Pizzeria Nino’s op de kaart? En waarom moet je hier een keer pizza hebben gegeten? Wij zochten het uit!

Geschiedenis

In maart 2019 opende Nino’s Pizza & Pasta haar deuren, aan de Poelestraat. De pizzeria is het jonge zusje van Pizzeria Contini. Eigenaar René Contini heeft ervoor gezorgd dat Groningen nu ook kan genieten van de kwaliteit die Pizzeria Contini biedt, maar voor een zeer scherpe prijs. Deze scherpe prijs komt tot stand doordat de pizzeria zich vooral focust op Italiaanse afhaal- en bezorggerechten.

Het interieur

In het restaurant zijn verschillende tafeltjes, maar ook is het mogelijk om buiten te zitten. Je kunt dus bij mooi weer lekker buiten aanschuiven op het terras aan de voorkant van het pand. Maar is het weer minder aangenaam? Dan kun je kiezen voor een comfortabel tafeltje in de knusse pizzeria. Door de leuke inrichting van het pand heb je altijd zicht op zowel de keuken als op de Poelestraat, perfect uitzicht dus tijdens je diner!
Pizzeria Nino

Gerechten

Op de menukaart van Nino’s Pizza & Pasta vind je, zoals de naam van het restaurant al aangeeft, veel klassieke Italiaanse gerechten terug. Deze gerechten zijn de basisgerechten die de Italiaans cultuur kent en ze zijn erg goed betaalbaar. De basisgerechten worden net zoals bij Contini op traditionele wijze bereid, dit merk je meteen na de eerste hap!

 

Je kunt kiezen tussen verschillende verse salades, lasagnes, pasta’s en natuurlijk traditionele pizza’s. Verder houdt het restaurant rekening met allergieën of vegetariërs. Zo zijn er glutenvrije pasta’s en is er een ruim aanbod van vegetarische hoofdgerechten.

Voordelig eten bij Nino’s Pizza & Pasta

De pizzeria heeft sinds een tijdje een voordelige aanbieding staan op Het Laatste Tafeltje. Bij deze deal voor maar €8,50 per persoon krijg je een uitgebreid pizza menu voorgeschoteld. Dit diner bestaat uit een verse pizza met een drankje en een dessert als kers op taart. Deze gerechten mag je vrij kiezen van de kaart! Ben je benieuwd? Klik hier om de aanbieding te bekijken.

Pizza bij Pizzeria Al Paese in Peize

Koop snel je vouchers en maak kennis met de kwaliteit van Pizzeria Nino’s Pizza & Pasta. Lees hier de reviews, of laat een review achter!

Specialiteiten

 

  • Kwaliteit van Pizzeria Contini
  • Lekkere gerechten tegen een scherpe prijs
  • Heerlijke afhaalgerechten
  • Traditionele bereiding

 


Waarom ?

  • Gelegen in hartje Groningen
  • Korte bereidingstijd
  • Uitgebreide menukaart

Menukaart

Lasagne Salame Gorgonzola 

Lasagne met bolognaisesaus, salami en gorgonzola

Tortellini 4 formaggi

Tortellini gevuld met Spinaci Ricotta met een saus van 4 kaassoorten.

Pizza Coppa

Tomaten, kaas, coppa, rucola

Pizza Pasta Pizzeria Restaurante Rigoletto Groningen

 

 


Aanbiedingen van