De Horecava 2018: wij zijn erbij!

zaterdag, 30 december

Een nieuw jaar, nieuwe avonturen. De Horecava (lees: de grootste vakbeurs voor alle professionals in de foodserviceindustrie) komt er weer aan en dit jaar is ook Het Laatste Tafeltje van de partij!

Op de beurs vind je maar liefst 600 exposanten. Wandelend van stand naar stand maak je kennis met de nieuwste trend op het gebied van food, drinks en horecabeleving. Wat wij hier precies komen doen? Simpel: de foodretail en foodservice sector is volop in beweging en het gedrag van de consument verandert. Mensen willen op elk moment van de dag, waar ze ook zijn, kunnen eten en drinken. Wat is een beter moment om de horeca-ondernemers kennis te laten maken met de kansen en mogelijkheden van Het Laatste Tafeltje?

Bovendien laten wij alle horecaondernemers graag kennis maken met onze twee nieuwe innovaties, namelijk:

  • Variabele korting op de menukaart waarbij u geen commissie afdraagt
  • Arrangementen voor restaurants in het hogere segment, te vinden op ons exclusieve gedeelte, zonder korting en afbreuk van uw imago

We vertellen u graag meer op de beurs! Nu al interesse? Vul hier het formulier in en we nemen contact met u op. U maakt dan kans op een reis naar Milaan!

De Horecava 2018 vindt van maandag 8 tot en met donderdag 11 januari 2018 plaats in de RAI in Amsterdam. Bezoekers kunnen met één ticket meerdere dagen komen. Meer informatie is te vinden op www.horecava.nl. Wie zien we terug op de beurs?