De beste dinerdeals altijd op zak

donderdag, 21 april

Het heeft even op zich laten wachten, maar hij is er dan toch eindelijk: de officiële app van Het Laatste Tafeltje. Vanaf nu heb je de beste dinerdeals altijd op zak. En wees eerlijk, wie wil dat nou niet?! 

Misschien heb jij de app al een tijdje op je smartphone en draag je Het Laatste Tafeltje al een periode met je mee. Zeer waarschijnlijk heb je de app dan ook zien veranderen. In de maand tussen de officieuze en de officiële lancering is er een groot aantal zaken in de app aangepast. Waar we al die tijd mee bezig zijn geweest, lees je hier.

Jouw keuze gemakkelijk gemaakt.

‘Hoe krijgen we zoveel mogelijk informatie op het scherm van een smartphone, zonder dat het onoverzichtelijk wordt’, dat hielden we in deze periode steeds in ons achterhoofd. Dit heeft regelmatig hoofdpijn opgeleverd. Als klant wil je namelijk een weloverwogen beslissing maken waar je gaat eten. Het moet dus niet alleen duidelijk zijn waar je kan eten. Je moet ook kunnen zien wat er op het menu staat, hoeveel korting je krijgt én wat de prijs is. De eerste oogopslag is in een app zo belangrijk, helemaal als je on-the-go bent en niet uitgebreid kunt gaan bestuderen wat wij aanbieden. (Al raden we dit natuurlijk van harte aan. 🙂 )

Uiteindelijk zijn we tot een resultaat gekomen die voor de gebruiker heel overzichtelijk is. Het bedrag, de korting, het restaurant en de soort aanbieding kun je in één oogopslag tot je nemen. Je kan trouwens ook gelijk zien hoeveel tafeltjes het restaurant nog vrij heeft, niet geheel onbelangrijk.

Betalen, en reserveren. Simpel en snel.

Reserveren en betalen is super simpel. Tik op je favoriete aanbieding, tik op ‘pak deze tafel’, vul je reserveringsgegevens in en klaar ben je. De couponcode en de reserveringsbevestiging heb je ook gelijk in je mail. In theorie kun je binnen 20 seconden al een laatste tafeltje hebben gereserveerd. Dat dit snel verloopt was voor ons extra belangrijk, je moet namelijk een snelle reservering kunnen doen in de app. Zo ben je anderen die de aanbieding ook op de shortlist hebben, altijd voor.

Heb je nog geen account aangemaakt op de website? Geen probleem, je kan in de app gewoon inloggen met Facebook. Je hebt dan ook direct een account voor de website. Wel zo gemakkelijk.

Download de app hier.

Heb je de app nog niet gedownload? Doe dat dan snel! Voor iPhone klik je hier. Android-gebruikers kunnen hier klikken. Problemen met de app? Of heb je een waardevolle tip? Dan horen we uiteraard graag van je!

Stuur je mening/opmerking/toevoeging of wat je ook kwijt wil over de app naar info@hetlaatstetafeltje.nl.