Nieuwe maatregelen voor de horeca: Hoe nu verder?

donderdag, 15 oktober

Afgelopen dinsdagavond hoorde heel Nederland met pijn in het hart dat de corona maatregelen worden aangescherpt. Ieders leven wordt hierdoor beïnvloed. Het vraagt ons allen om wederom sterk en creatief te zijn. Creatief over hoe we het leven zo normaal mogelijk kunnen houden en hoe we toch in contact kunnen blijven met onze naasten.

Ook de horeca moet nu extra sterk en creatief zijn. Het volledig sluiten van de horeca is voor horecaondernemers een nachtmerrie die werkelijkheid is geworden. Velen van hen waren de eerste golf nog lang niet te boven en nu moeten ze weer de deuren sluiten.

Steun de horeca

Het kabinet praat momenteel over een nieuw steunpakket voor de horeca. Het ziet er naar uit dat deze er gaat komen, wat zeker hard nodig is! Wat de uitkomst ook zal zijn, de horeca heeft ongeacht potentiele steun van de overheid, ook zeker steun nodig vanuit de consument.

Het Laatste Tafeltje werkt nauw samen met vele horecagelegenheden in Nederland en wij denken samen met hen over mogelijkheden om toch consumenten aan te trekken in deze tijden. Zo kijken we naar de mogelijkheden voor bijvoorbeeld het verlengen van aanbiedingen en helpen we restaurants met het opzetten van afhaaldeals.

Ga voor een afhaaldeal!

Met een afhaaldeal steun je jouw favoriete restaurant die niet in de mogelijkheid is om te bezorgen of niet de financiële middelen heeft om zich aan te sluiten bij grote bezorgsites en apps. Voor afhaaldeals verplicht Het Laatste Tafeltje restaurants niet tot het geven van korting, wij willen simpelweg de horeca helpen omzet te generen in deze lastige tijden.

Natuurlijk is lekker om in je joggingsbroek eten te bestellen, maar juist in deze tijd is een wandeling of een ritje naar je favoriete restaurant goed. Even de deur uit (met mondkapje uiteraard) en je steunt je favoriete restaurant! Bekijk hier onze huidige afhaaldeals.

Afhaaldeals van Het Laatste Tafeltje

Hartelijk dank voor je steun. We wensen iedereen veel sterkte en pas goed op jezelf!

Het Laatste Tafeltje | steun de horeca