Nieuwe film bij Kinepolis: James Bond

zaterdag, 9 oktober

Bij Kinepolis kun je nu met korting naar de bioscoop! Via Het Laatste Tafeltje koop je namelijk vouchers met 22% korting. Hierdoor kan je een lekkere bak popcorn of een drankje extra bestellen.
Je voucher is geldig bij alle Kinepolis vestigingen in Nederland en te gebruiken voor alle films. Check de voorwaarden en reserveer via Kinepolis direct een film die jij wilt bezoeken. Met wie ga jij weer eens gezellig naar de bioscoop? Tip van deze week: James Bond – No Time To Die.

Kinepolis

Film: James Bond – No Time To Die
Genre: Thriller, Actie
Te zien vanaf: 30/09/2021

Daniel Craig a.k.a. James Bond is eindelijk weer terug! De gepensioneerde special agent heeft de wapens en gadgets opgeborgen maar kan (helaas voor hem) niet lang genieten van zijn zorgeloze leven in Jamaica. De CIA heeft Bond dringend nodig om een ontvoerde wetenschapper te bevrijden van een mysterieuze schurk. De 25ste film van 007 is alles wat je kan verwachten: een spectaculaire missie, mooie vrouwen en natuurlijk dikke vette actie! Kan jij niet wachten om deze nieuwe film te bekijken? Reserveer jouw bioskaartje van Kinepolis dan nu met korting!

Bekijk de trailer hieronder voor een voorproefje.

Koop je vouchers

Wil jij ook genieten van de beste gerechten in Groningen met extra voordeel? Bekijk onze website en maak kennis met de leukste restaurants in Groningen!