Nieuwe film bij Kinepolis: Ghostbusters – Afterlife

woensdag, 24 november

Bij Kinepolis kun je nu met korting naar de bioscoop! Via Het Laatste Tafeltje koop je namelijk vouchers met 22% korting. Hierdoor kan je een lekkere bak popcorn of een drankje extra bestellen. Je voucher is geldig bij alle Kinepolis vestigingen in Nederland en te gebruiken voor alle films. Check de voorwaarden en reserveer via Kinepolis direct een film die jij wilt bezoeken. Met wie ga jij weer eens gezellig naar de bioscoop? Tip van deze week: Ghostbusters – Afterlife.

Kinepolis

Film: Ghostbusters: Afterlife
Genre: Actie, Fantasy, Avontuur

De eerste film van de filmserie Ghostbusters kwam al uit in 1984 en bestaat met Ghostbusters: Afterlife uit vier delen. In de nieuwste film komt alleenstaande moeder Callie samen met haar twee kinderen te wonen in een kleine dorpje in Oklahoma. Op de boerderij die zij heeft geërfd van haar vader, één van de originele Ghostbusters, gebeuren er allerlei vreemde gebeurtenissen. Als één van de kinderen een verbinding vindt met de oorspronkelijke ghostbusters, komen de kinderen voor de keuze te staan om in hun voetsporen te treden. Wat gaan ze doen?

Bekijk hieronder de trailer voor een voorproefje van de film!

Koop hier je bioscoopkaartjes

Wil jij voor of na je bioscoopbezoek genieten van de lekkerste gerechten met extra voordeel? Bekijk onze website en maak kennis met de leukste restaurants!