Nieuwe film bij Kinepolis: Alles op Tafel

donderdag, 11 november

Bij Kinepolis kun je nu met korting naar de bioscoop! Via Het Laatste Tafeltje koop je namelijk vouchers met 22% korting. Hierdoor kan je een lekkere bak popcorn of een drankje extra bestellen. Je voucher is geldig bij alle Kinepolis vestigingen in Nederland en te gebruiken voor alle films. Check de voorwaarden en reserveer via Kinepolis direct een film die jij wilt bezoeken. Met wie ga jij weer eens gezellig naar de bioscoop? Tip van deze week: Alles op Tafel.

Kinepolis

Film: Alles op Tafel
Genre: Dramatische komedie
Te zien vanaf: 04-11-2021

Wat een gezellig etentje van zeven goede vrienden moest gaan worden, krijgt door een onschuldig spelletje een geheel andere wending. Margot (Linda de Mol) komt met het fantastische idee om alle telefoons midden op tafel te leggen waarna de binnenkomende berichten direct met iedereen worden gedeeld. Goed plan? De vrienden krijgen elkaar van een andere kant te zien en verborgen geheimen komen naar boven. Blijft de vriendengroep bijeen of worden de spanningen te groot?

Bekijk hieronder de trailer voor een voorproefje van de film!

Koop hier je bioscoopkaartjes

Wil jij voor of na je bioscoopbezoek genieten van de lekkerste gerechten met extra voordeel? Bekijk onze website en maak kennis met de leukste restaurants!