Twee nieuwe deals bij Wadapartja in Groningen!

maandag, 12 september

Het is zo onderhand een begrip: Wadapartja in Groningen. Je kunt hier genieten van een lokaal (speciaal)biertje of een écht Gronings kopje koffie, maar ook allerlei verschillende gerechten met ingrediënten uit de buurt. Daarnaast heeft Wadapartja ook een winkeltje en zijn zelfs de lampen en stoelen te koop! Met deze twee nieuwe deals geniet je hier ook nog eens extra voordelig van een uitgebreide borrel of een verrassingsdiner!

Wadapartja in Groningen

Wadapartja in Groningen vind je op twee verschillende plekken in Stad, namelijk op het Gedempte Zuiderdiep en in de Westerhaven. Bij mooi weer kun je bij allebei de vestigingen heerlijk op het terras zitten, maar ook ’s avonds kun je nog terecht bij Wadapartja aan het Zuiderdiep. Voor zowel de borrel als een heerlijk diner ben je hier dus aan het juiste adres; al helemaal nu wij voor beide een hele leuke deal hebben! Borrelen én dineren doe je bij Wadapartja aan het Zuiderdiep nu dus extra voordelig!

Twee nieuwe deals bij Wadapartja in Groningen

Deal 1 – Borreldeal
Zin in een hapje en een drankje? Met de borreldeal van Wadapartja geniet je vanmiddag voor €17,50 per persoon van twee lokale Baxbiertjes met een smakelijk borrelplankje met onder andere nacho’s, kaas, vlees en groente. Je mag kiezen uit vier verschillende biertjes, mits de voorraad dit toelaat. Wil jij met maar liefst 27% korting uitgebreid borrelen bij Wadapartja? Koop dan gauw je vouchers via onderstaande knop!

Koop vouchers voor de borreldeal bij Wadapartja in Groningen!

Wadapartja - Het Laatste Tafeltje


Deal 2 – 3-gangendiner
Ga je liever uit eten bij Wadapartja in Groningen? Dan is dit verrassingsdiner de deal voor jou! Dit 3-gangendiner van €25 p.p. bestaat uit een voor-, hoofd- en nagerecht, maar wat je precies geserveerd krijgt blijft een verrassing. Je krijgt met deze deal maar liefst 38% korting op dit heerlijke diner! Om een idee te krijgen van het verrassingsdiner kun je alvast de menukaart van Wadapartja bekijken.

Klik op de gele knop hieronder om je vouchers te kopen voor het verrassingsdiner bij Wadapartja in Groningen!

Koop vouchers voor het verrassingsdiner bij Wadapartja in Groningen!

Niet gevonden waar je naar op zoek was? Bekijk ook eens ons volledige overzicht van deals bij restaurants in Groningen!