Nieuwe deals bij Paviljoen PrikMar in Grou

vrijdag, 18 november

In het Friese dorpje Grou is het gezellige en sfeervolle Paviljoen PrikMar te vinden. Met een prachtig uitzicht op het Pikmeer, is het een zeer fijne plek om tot rust te komen.

Ontdek de mooie omgeving van Grou

Grou staat bekend als een pittoresk dorpje met een grote historie. Zowel in als rondom het dorp zijn veel rijksmonumenten te bewonderen en kunnen bezoekers genieten van het Nationaal Park de Alde Faenen. Dit natuurgebied, ook wel De Oude Venen genoemd, is erg populair voor een mooie wandeling of fietstocht. Er zijn verschillende routes waarmee je door het gebied wordt geleid en langs meerdere pontjes gaat. Als je dit wilt gaan doen, is Paviljoen PrikMar het ideale start-, rust- of eindpunt van je dag!

Korting op een uitgebreide borrelplank óf 3-gangen diner

Bij Paviljoen PrikMar kan je op woensdag t/m zondag vanaf 11.00 tot 22.00 uur terecht voor een smakelijke lunch, borrel of diner. Met hun all day menu concept mag je bestellen van de kaart wat je wilt, wanneer je dat wilt. Met twee geweldige deals op Het Laatste Tafeltje wordt je keuze misschien makkelijker gemaakt. Zo reserveer je met maar liefst 50% korting (€6,95 p.p.) een tafeltje voor een heerlijke borrelplank inclusief biertje of wijntje. Liever dineren? Koop dan de voordelige dinervouchers! Hiermee geniet je van een uitgebreid 3-gangen diner met vrije keuze van de kaart voor slechts €20,50 of €23,50 (minimaal 27% korting).