Nieuw restaurant: Smoke’s Deli Alley

dinsdag, 5 oktober

Hoera! Smoke (aan de Grote Markt) heeft een klein broertje erbij gekregen: Smoke’s Deli Alley! In september geboren maar heeft in de tussentijd al een beste groeispurt gehad. Niet zo gek want Stadjers blijken dol te zijn op de heerlijke sandwiches, bagels en hotdogs die de keuken verlaten.

Smoke’s Deli Alley

Smoke staat bekend om hun rookovens en langzaam gegaard vlees en laat dit nou precies de perfecte elementen zijn voor de signature dish van Deli Alley, THE Pastrami Sandwich. Voordat jij je tanden kan zetten in dit overheerlijke broodje, is de brisket al minimaal tien uur in bereiding! Het (rund)vlees wordt eerst gepekeld, vijf uur lang gerookt in een rookoven en daarna nog eens vijf uur op lage tempartuur gegaard. Kortom met heel veel liefde bereid en een sandwich die je moet proberen.

De andere gerechten op de kaart mogen zeker niet vergeten en ondergewaardeerd worden, want hiervoor zou je ook nog wel eens vaker terug kunnen komen. Een Smash burger short rib, een Salmon bagel of een echte Philly Cheese Steak (ook als vega optie) zijn hier een paar voorbeelden van.

Als je nog niet had gehoord van Smoke’s Deli Alley dan was je er waarschijnlijk ook niet toevallig belandt. Het kleine zaakje zit namelijk in een smal steegje (Alley) achter de Vismarkt. Om precies te zijn op nummertje 3 van de Haddingedwarsstraat.

Van woensdag t/m zondag tussen 12.00 en 16.00 uur ben je welkom voor lunch en diner. Je moet geluk hebben dat je een zitplaats kan bemachtigen maar ook voor to go of afhalen is het zeker geen probleem. Het gastvrije karakter van een traditionele deli is hier overgenomen. Een kopje koffie wordt namelijk gratis voor je ingeschonken en bijgevuld. Wat later op de dag past een (speciaal)biertje er beter bij.

Bekijk de website

Liever ergens anders eten in Groningen? Bekijken dan andere aanbiedingen bij restaurants in Groningen!