Nieuw: IstBaku houtskoolrestaurant in Groningen

vrijdag, 25 november

Groningen heeft weer een nieuw restaurant mogen verwelkomen: IstBaku Houtskoolrestaurant. Een sfeervol restaurant met bijzondere gerechten die je niet snel ergens anders zult vinden. Als je plaatsneemt en de menukaart openslaat zie je namelijk verschillende specialiteiten uit de Azerbeidzjaanse keuken. Niet de dagelijkse cuisine voor de meeste mensen, maar wel ontzettend lekker!

Azerbeidzjaanse gerechten van de houtskoolgrill in Groningen

Wat kan je verwachten als je een tafeltje hebt gereserveerd? Het verrassingselement is al een beetje weggenomen door de naam: houtskoolrestaurant. Want vleesgerechten en groentes zullen uiteraard bereid worden op een houtskoolgrill. Deze bereidingswijze zorgt ervoor dat het pittige lamsvlees, de gekruide rundergehakspiesjes en gemarineerde kippenvleugels een unieke smaak krijgen en heerlijk mals zullen zijn. Het Azerbeidzjaanse eten zorgt er samen met de fijne sfeer voor dat IstBaku een zeer geschikte plek is voor gezellig avondje uit.

Voordelig 3-gangen keuzediner bij IstBaku in Groningen

Mocht je nog niet overtuigd zijn geraakt om IstBaku te proberen (kans is klein) dan gaat het volgende je zeker over de streep trekken. Om je kennis te laten maken, mag je met maar liefst 41% korting genieten van een 3-gangen keuzediner. Kies bijvoorbeeld als voorgerecht één van de broodplanken, soepen of sigara boregi (gebakken deegrolletjes met kaas). Voor het hoofdgerecht heb je genoeg keuze uit verschillende gerechten rechtstreeks van de houtskoolgrill. Als afsluiter moet je ruimte over houden voor een heerlijk dessert zoals firinda sutlac (soort rijstepap met honing en walnoten) of chocolade lavacake. Benieuwd naar alle voor-, hoofd- en nagerechten? Bekijk en koop gelijk je vouchers voor het uitgebreide 3-gangen diner via Het Laatst Tafeltje voor slechts €17,95 per persoon via de knop hieronder!

Bekijk de deal

Past deze deal toch niet goed bij jou? Koop dan een aanbieding bij een ander restaurant in Groningen.