NIEUW: Harbour Cafe in Groningen

donderdag, 23 februari

Vanaf nu kan je via Het Laatste Tafeltje weer genieten bij Harbour Café in Groningen! Dit bijzondere restaurant aan het water bij de (Ooster)haven is de ideale plek om even tot rust te komen. Een fijne ambiance, oprechte gastvrijheid en niet te vergeten écht lekker eten, daar staat Harbour Cafe bekend om. Dit zijn genoeg redenen om snel een tafeltje te reserveren. Vooral als je ook nog eens extra voordelig kan genieten van een 4-gangen shared dining!

Harbour Cafe in Groningen

Vroeger kwamen boten over de hele wereld aan in de Oosterhaven. Hier was het een samenkomst van veel verschillende culturen én producten. Het internationale karakter van toen, is goed terug te zien aan de verrassende gerechten en speciale dranken die worden geserveerd. Je beleefd een kleine wereldreis waarbij de chefs jou willen verwonderen met culinaire hoogstandjes. Dit kan je zeker met een gerust hart aan hun overlaten. Voor bijpassende en unieke (huisgemaakte) drankjes is een echte liefhebber hier aan het juiste adres. Het gevarieerde aanbod van dranken wordt ook wel ‘Harbour’s secret stash’ genoemd. Een mooie verzameling van wisselende pareltjes en exclusieve uitgaves! Het deskundige personeel laat je graag weten wat zij die dag voor je in petto hebben.

Bij een restaurant aan de haven mag het eigenlijk niet zo zijn dat er geen verse vis, schaal- en schelpdieren op de kaart staan. Daarom is er genoeg lekkers uit de zee beschikbaar. En als je echt wilt uitpakken, wordt er zelfs speciaal voor jou kreeft besteld. Van een verrassende chefs table en shared dining tot fijne keuzes uit vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Bestel waar jij zin in hebt en begin met genieten!

Uitgebreid 4-gangen shared dining menu

Met het nieuwe aanbod van Harbour Cafe kan je misschien vanavond nog profiteren van korting op een uitgebreid 4-gangen shared dining. Voor €32,50 (23% korting) krijg je vier heerlijke gangen gepresenteerd. Wat je krijgt is een verrassing maar zoals eerder aangegeven, zullen de chefs ervoor zorgen dat het smaakt! Met eventuele allergieën of dieëtwensen kan rekening mee worden gehouden. Wacht vooral niet te lang en reserveer direct een tafeltje!

Bestel hier je vouchers

Wil je liever een ander soort diner? Bekijk dan al het aanbod van de beste restaurants in Groningen!