NIEUW: Brasserie de Leyhoeve in Groningen

woensdag, 20 september

Sinds kort is het mogelijk om via Het Laatste Tafeltje te gaan genieten bij Brasserie de Leyhoeve in Groningen. Deze unieke locatie aan de rand van de stad ligt direct aan een mooi park en het water van het Oude Winschoterdiep. Door de twee nieuwe deals kan je nu kennis maken met de sfeervolle ambiance, heerlijke gerechten en het vriendelijke personeel van Brasserie de Leyhoeve. Rest alleen de vragen: ‘Met wie ga jij deze plek ontdekken en welke deal gaat het worden?

Brasserie de Leyhoeve in Groningen

Je bent hier de gehele week van harte welkom op elk moment van de dag! Bij de Leyhoeve staat ‘genieten’ centraal en dat is precies wat je gaat doen met de nieuwe deals op Het Laatste Tafeltje. Je reserveert namelijk extra voordelig voor een heerlijk 4-gangen (verwen)menu of een uitgebreide high tea.

Korting op een 4-gangen diner
Voor €32,50 (24% korting) schuif je aan voor een smakelijk diner bestaande uit vier gerechten die geïnspireerd zijn door de Boergondische keuken. Zo begin je bijvoorbeeld met een Vitello Sgombro (perfect gegaarde kalfsfricandeau) gevolgd door een lekkere pompoensoep. Zet vervolgens je mes en vork in een malse rundvleesspies alla gorgonzola en sluit perfect af met de ‘Messy Tiramisu’. Het kundige personeel adviseert je graag over bijpassende dranken en beleef uiteindelijk een zorgeloos avondje uit.

Review van Willi (beoordeling 9,0):
“Heerlijk om hier weer eens te eten. 4-gangen menu. Alle 4 de gangen waren heerlijk. Kalfscarpaccio, pompoensoep, spies van biefstuk en tiramisu na. Feestmaaltijd. En erg vriendelijke gastvrouwen en gastheer, je voelt je echt welkom. Dat heb je niet meer in elk restaurant. Echt een aanrader.”

Korting op een uitgebreide high tea
Liever even bijkletsen onder het genot van een high tea? Dan is deze deal perfect! Je profiteert van 16% korting waardoor een voucher slechts €22,50 kost. Naast natuurlijk onbeperkt thee of koffie krijgen jullie een fantastische variatie van zoete- en hartige hapjes. Denk hierbij aan onder andere een trio van wraps, bruschetta, scones, brownies en quiche. Kortom, genoeg lekkers om iets mee te vieren of gewoon een middagje te relaxen!

Koop hier je diner- of high tea vouchers

Ben je toch op zoek naar een andere horeca uitje met korting? Bekijk dan al het aanbod van de beste restaurants in Groningen!