NIEUW: De Bakker & de Schenker in Assen, Roden en Meppel

maandag, 2 januari

Het Laatste Tafeltje mag een oude bekende weer verwelkomen: De Bakker & de Schenker! Dit populaire restaurant is even weggeweest maar biedt nu weer een mooie deal aan om extra voordelig te kunnen genieten. De Bakker & de Schenker heeft naast Assen ook vestigingen in Roden en Meppel. Ook bij deze restaurants mag je reserveren voor een heerlijke 3-gangen dinerdeal!

De Bakker & de Schenker

Als je binnenstapt bij de Bakker & de Schenker voel je je gelijk welkom door de sfeervolle en ontspannen ambiance. Je kunt hier terecht voor zowel een lekkere lunch, romantisch diner als gezellige borrel. Omdat de keukenbrigade van de Bakker & de Schenker streeft naar de hoogste kwaliteit, worden alle gerechten volledig in eigen keuken bereidt met dagverse en natuurlijke ingrediënten. Uiteraard zal het hele team ervoor zorgen dat je niets te kort komt en een fijn bezoek hebt! Als we de reviews uit het verleden mogen geloven, is dit toen goed gelukt.

Mes: ‘Heerlijk en veel gegeten, mooi geserveerd, vriendelijke bediening en een gezellige sfeer. Zeker een aanrader!’

De Bakker & de Schenker eten

Korting op een 3-gangen diner

Nieuwsgierig geworden of zat je al te wachten totdat de Bakker & de Schenker online zou komen? Pak dan gelijk je kans om met een fijne korting te dineren! Voor slechts €27,95 (31% korting) krijg je een heerlijk en uitgebreid 3-gangen diner geserveerd. Je start met een proeverij van voorgerechten en kiest daarna één van alle hoofdgerechten van de kaart. Ga bijvoorbeeld voor een Franse boeouf bourguignon, de kip suprême of een kaasfondue van Emmentaler en Gruyère. Het diner wordt afgesloten met een proeverij van nagerechten. Reserveer direct je tafeltje in Assen, Roden of Meppel!