Nederlands Filmfestival 2021 combineren met een heerlijk etentje

zondag, 26 september

Van 24 september tot en met 2 oktober vindt het jaarlijkse Nederlandse Filmfestival weer plaats bij bioscopen in vooral Utrecht, online en diverse steden in Nederland. Wil jij genieten van de beste films en daarvoor of -na heerlijk dineren? Lees dan snel verder!

Het Nederlands Filmfestival 2021

Datum: 24 september 2021 tot en met 2 oktober 2021
Locatie: Verschillende bioscopen door heel Nederland

Het Nederlands Filmfestival is sinds 1981 een jaarlijks evenement dat plaatsvindt aan het begin van het najaar. Tijdens dit evenement kunnen bezoekers genieten van korte en lange films, maar ook van documentaires en films uit diverse genres. Tijdens het filmfestival kun je terecht bij bioscopen verspreidt over heel Nederland, maar de meeste films zijn te beschouwen in de Jaarbeurs van Utrecht.

Wil jij tijdens het Nederlands Filmfestival genieten van de leukste films in Utrecht of een andere stad? Bekijk de filmkalender van het evenement hieronder. Reserveer daarnaast een tafeltje bij jouw favoriete restaurant via Het laatste Tafeltje!
Bekijk het filmprogramma

Wil jij ook genieten van de beste gerechten in Groningen met extra voordeel? Bekijk onze website en maak kennis met de leukste restaurants in Groningen!