Mystery Guest: Uiterst vriendelijk personeel bij Fletcher Wellness Hotel Trivium in Etten-Leur

maandag, 16 januari

Aan het water in Etten Leur vind je Fletcher Wellness Hotel Trivium. Aan de bar hangen sfeervolle lampen en op tafel staan kaarsjes. De tafeltjes staan niet dicht op elkaar, het restaurant is kleinschalig. Op zaterdagavond zit het hele restaurant vol (circa 10 tafels), maar je kunt elkaar nog goed verstaan. In het plafond zitten iets te felle spotjes, jammer, maar echt storend is het niet.

3-gangenkeuzemenu bij Fletcher Wellness Hotel Trivium

We krijgen een speciale menukaart voor onze deal van het 3-gangen-keuzemenu. Als voorgerecht hebben we keuze uit een pomodorisoep of gebonden champignonsoep, we kozen beiden voor de pomodorisoep. Prima soepje, wel een beetje aan de zoute kant.

Bij het hoofdgerecht heb je de keuze uit 6 gerechten: kipsaté, fish & chips, Fletcher Burger, Mushroom Pie, ossenhaasspies, chef’s choice of heekfilet. Ik ga voor de Fletcher Burger, die wordt geserveerd op een heerlijke brioche bol en kan ook vegetarisch worden bereid. Mijn tafelgenoot gaat voor de vegetarische Mushroom Pie, een bladerdeegtaartje gevuld met crémeux van champignons. Beide gerechten worden geserveerd met krokante, knapperige frietjes. Leuk detail: in een mini frituurmandje. De Mushroom Pie wordt afgemaakt met warme groenten.

Fletcher Burger Etten Leur Het Laatste Tafeltje

Voor het dessert kies ik de ‘Lekkers voor bij de koffie’. De koffie zit er niet bij inbegrepen, ik bestel er een kopje thee bij. Mijn tafelgenoot kiest voor de Dame Blanche, vanille-ijs op chocoladecrumble, pure chocoladesaus, chocoladekletskop en slagroom. De toetjes zijn zoet, maar vooral erg smaakvol.

Grote plusplunt van de avond: het personeel

Alle serveersters deze avond zijn erg vriendelijk en attent. Ze informeren na elke gang of het heeft gesmaakt en bedienen ons erg vlot. Al met al, een geslaagde avond. Mijn tip voor Fletcher Wellness Hotel Trivium: De spotjes wat dimmen, dat zou de sfeer nog wat verbeteren.
Koop hier je voucher voor de dinerdeal

Wil jij toch liever ergens anders eten? Bekijk dan alle aanbiedingen op Het Laatste Tafeltje!