Mystery Guest: Shared dining bij Harbour Café in Groningen

donderdag, 19 oktober

Als je Harbour Café binnenstapt, merk je meteen de rustgevende en gezellige sfeer. De bediening is enorm vriendelijk en het eten is nog beter! Dus, als jij zin hebt in een 3-gangen verrassingsdiner, dan is de deal bij Harbour Café de perfecte keuze. Met deze deal geniet je met maximaal 17% korting van 3 gangen met in totaal 6 gerechten die je ook nog eens met elkaar deelt. Hierdoor heb je een enorm gevarieerd en gezellig diner.

Beoordeling:
Service 9
Eten 8
Sfeer 9

De sfeer bij Harbour Café

Harbour Café is een gezellig café aan het water. De gemoedelijke sfeer wordt meteen duidelijk wanneer je binnenloopt. Alle tafels zijn netjes opgemaakt en de zaak is bezaaid met verschillende soorten grote vetplanten en gekleurde kussentjes. Bij de bar zie je al de vele wijnen en speciaalbieren staan. Harbour Café heeft namelijk een enorme verzameling speciaalbieren die goed matchen bij de verschillende gerechten.

Shared dining deal

Bij Harbour Café kan je met de deal van Het Laatste Tafeltje genieten van een 3-gangen verrassingsdiner om samen te delen. Je krijgt 6 gerechten, geserveerd in 3 gangen. Bij binnenkomst werden we zelfs verrast met een klein hapje vooraf. De vriendelijke bediening vertelde ons dat dit van de keuken kwam om even ‘hallo’ te zeggen. Een erg aardig gebaar en een heerlijk eerste gerechtje om kennis te maken met het restaurant.

Vervolgens kregen we al snel onze eerste twee gerechtjes: eend pastrami met aardappel, zuurkool, paprika kroepoek en aioli, en een beef bowl met kimchi mayonaise. Wat hier positief opviel waren de vele verschillende texturen die erg goed bij elkaar passen. Dit kwam ook terug in de volgende gerechten. Harbour Café doet dit erg goed want de texturen zijn elke keer weer anders maar passen perfect bij elkaar.

Heerlijk 3-gangen diner

Na de eerste gang werd het langzaamaan wat drukker in het restaurant waardoor er een erg gezellige sfeer hing. Na een goede tussenpauze tussen de gerechten, kregen we de tweede ronde: slow roasted pork belly met stukjes wortel en rendang met zelfgemaakte sambal.

Als laatste kregen we, uiteraard, de grootste gerechten en ook meteen onze favorieten: twee pita’s met oesterzwam en een diep bord met geroosterde bloemkool in licht pittige harissa saus. Echt heerlijke combinaties die ik zelf nog niet goed kende maar de avond heerlijk afsloot.

Uitstekende bediening

De hele avond zorgt het personeel ervoor dat je het naar je zin hebt. Ze leggen goed uit wat alles is en wat er in de gerechten zit. Van tevoren had ik gebeld vanwege een gerecht dat wij niet konden eten met de vraag of het mogelijk was deze niet te krijgen. Je weet het immers nooit bij een verrassingsdiner! Dit was geen probleem en de heads-up werd juist erg gewaardeerd. Na dit prettige telefoongesprek werden wij in het restaurant ook de hele avond vriendelijk behandeld. Het personeel was niet opdringerig, maar er wel altijd op tijd bij. De perfecte combinatie, vonden wij!

Bij Harbour Café staat je echt een culinaire topavond te wachten! Met wie ga jij je eten delen? Reserveer hier je tafeltje.